Komentarze do wiadomości: Nowe średniowieczne RPG wydawcy Manor Lords może zachwycić realizmem bardziej niż Kingdom Come: Deliverance. Szczególne wrażenie ma robić system walki Kinstrife

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
19.03.2026 18:54
Shadoukira
1
odpowiedz
Shadoukira
117
Chill Slayer

Brzmi bardziej jak M&B Bannerlord niż KCD. Ogólnie jak dla mnie trailer nie zachęcił mnie do tej gry. Graficznie bez szału, a walka wygląda raczej słabo, bo niby jest oparta na jakieś tam fizyce, ale postać porusza się raczej dziwnie. Już nie wiem czy nawet we wspomnianym Bannerlord walka nie wyglądała lepiej...

19.03.2026 19:56
baltazar1908
2
odpowiedz
baltazar1908
45
Generał

Zgadzam się z przedmówcą bardziej  Bannerlord aniżeli KCD nie piszę o jedynce bo KCD2 wygląda dużo lepiej (mam obie cześci,
 a KCD1 ma 8 lat )  graficznie podobnie, według mnie KCD 2 bije powyższą na głowę i ma już ponad rok, a tutaj nie ma jeszcze daty premiery.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl