Gry lipca 2026Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Nowe, kontrowersyjne RPG studia odpowiedzialnego za Disco Elysium zbiera bardzo wysokie oceny, ale ma jeden zasadniczy problem, nieobcy RDR2

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
18.05.2026 23:46
typical hater
1
3
odpowiedz
typical hater
109
Aedan Cousland

To, że donieśli do końca ten projekt i nie wyszła tragedia po tym konflikcie będzie chyba dla mnie największym, growym zaskoczeniem tego roku.

20.05.2026 05:39
Edziek
2
odpowiedz
3 odpowiedzi
Edziek
16
Pretorianin

Kurde, wygląda identycznie jak Disco. Szkoda, bo mogliby zrobić coś w klimacie sci-fi w kosmosie – to dałoby znacznie więcej możliwości.

20.05.2026 08:09
😒
2.1
odpowiedz
Jerry_D
84
Senator

Mało ci gier s-f? Jak się od czasu do czasu pojawi coś choć trochę zbliżonego do "tu i teraz", to zaraz ktoś marudzi, że mogli zrobić s-f/fantasy.

20.05.2026 08:37
Edziek
2.2
odpowiedz
Edziek
16
Pretorianin

Jerry_D  no bo fantasy/sci-fi jest ciekawsze od powtarzalnej, nudnej rzeczywistości, którą doskonale znamy.
Jeszcze lata 90.

post wyedytowany przez Edziek 2026-05-20 08:39:59
20.05.2026 09:04
2.3
2
odpowiedz
Jerry_D
84
Senator

Edziek Ja akurat mocno bym się spierał czy klimaty szpiegowskie to nudna i powtarzalna rzeczywistość, którą masz  na co dzień za oknem. Ale pal licho, o gustach się nie dyskutuje.

Tylko powiedz mi, ile znasz erpegów w miarę przyziemnych szpiegowskich, a ile sf? Ja szpiegowskich jak na razie kojarzę jeden: Alpha Protocol. Z Zero Parades będzie całe dwa. A s-f jest zdecydowanie więcej. Więc nie masz najmniejszego powodu powodu narzekać, że pierwszy szpiegowski rodzynek od 16 (!!!) lat nie dzieje się w kosmosie.

20.05.2026 13:18
Herr Pietrus
3
odpowiedz
Herr Pietrus
245
Jestę Grifterę

To już wyszło? To w ogóle wyszło? I jest dobre? Faktycznie, zaskoczenie. Oczywiście pozytywne.

21.05.2026 21:45
Silas1415
4
odpowiedz
Silas1415
32
Konsul
Wideo

Śmiesznie, że w premierę Zero Parades, jedno ze studiów składająch się z twórców Disco Elysium, daje trailer własnej gry. 
https://www.youtube.com/watch?v=eXpxiRIhZXA

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl