Komentarze do wiadomości: Nowa klasa w Diablo 4: Lord of Hatred to hołd dla „dwójki”, ale z jedną dużą zmianą

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
12.12.2025 17:52
1
1
odpowiedz
Kalem
25
Chorąży

Ktoś w ogóle gra w tego gniotka?

13.12.2025 00:04
2
1
odpowiedz
baleks89
29
Pretorianin

Po tym absolutnie fatalnym scenariuszu dodatku Vessel of Hatred (to była chyba serio najgorsza fabuła i dialogi w historii Blizzarda) będę podchodzić do tego strasznie ostrożnie. Chociaż jedno przyznać muszę - ten paladyn prezentuje się o niebo ciekawiej niż Krzyżowiec z D3 Reaper of Souls.

13.12.2025 14:23
Rumcykcyk
3
1
odpowiedz
Rumcykcyk
132
Ojciec Zarazy

Jeżeli chcielibyście wypróbować postać już dziś, musicie zakupić dodatek Lord of Hatred w przedsprzedaży. Nie jest to jednak mały wydatek, ponieważ podstawowa wersja wyceniona została na 174 zł, a najdroższa – Ultimate Edition – na aż 389 zł.

łahahahahahaha

13.12.2025 14:38
abesnai
😒
4
odpowiedz
abesnai
107
Kociarz

Moja ulubiona klasa. Skoro mam płacić drugi raz za Vessel of Hatred to wyrzucam z dysku DIV, tak mnie zachęcili. Może za kilka lat wrócę, jak LoH solidnie stanieje.

post wyedytowany przez abesnai 2025-12-13 14:42:07
Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl