Gry lipca 2026Ukochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Nowa gra wyścigowa z otwartym światem to duchowy następca legendarnego Burnout Paradise. Wreckreation 2 ma zachwycić poziomem rozwałki

Forum Gry Sportowe
Dodaj komentarz
21.07.2026 21:15
1
odpowiedz
specterv
6
Legionista

Wydali 4 absolutne slopy, nadchodzi chyba piąty. Kto to finansuje.

post wyedytowany przez specterv 2026-07-21 21:20:52
21.07.2026 21:32
HETRIX22
2
odpowiedz
HETRIX22
223
PLEBS

Wreckreation 1 był tak dużym niewypałem komercyjnym, że jestem w szoku że wydają dwójkę. Na filmikach wygląda jak odgrzewany kotlet z mapą w mieście. Co by nie mówić w Wreckreation bawiłem się dobrze, więc w sumie poczekam i kupie w mocnej promocji.

Forum Forum Gry Sportowe
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl