Nikt tego gowna nie tetowal czy o co chodzi ?
A przepraszam pre orderowcy...najwoeksze ameby współczesnego rynku
Aczkolwiek niestety czasami błędy w tłumaczeniu skutecznie utrudniają. W morrowindzie w jakimś queście typ mówi o jakiejś rzece z lawy. To se szukam i gówno, szukam i szukam i nie ma tej rzeki, tylko te uschnięte koryto. To patrzę do neta zobaczyć gdzie to dokładnie jest. A tam dowiaduję się, że w rzeczywistości chodziło o te suche koryto po rzece, a tam właśnie w pobliżu było te szukane miejsce...
Wiem, ale nie do końca skokiem, samym skokiem nic nie zrobisz. Dopiero za to jak zrobisz salto szybując w powietrzu to rozwala przeszkodę. No ale to i tak absurdalny ruch na zniszczenie przeszkody.
Ja mam platynową edycję fable zapomniane opowieści, tam też jest sporo nieoczywistych perełek w podręczniku.
Trochę im to zajęło, ale lepiej późno niż wcale :D ale i tak po 1.0.3 było już w miarę ok, nie trafiłem jak na razie na większy błąd.
Tym razem gram sobie Nowy obóz i Łucznik, można w 1 rozdziale jak ktoś chce, wbić sobie 10 lvl, zrobić zręczność na 30, zdobyć długi łuk z jaskini obrażenia 40 (za obozem na bagnie), poziom łuku wbić na 1 lub 2 jak da radę i można iść do górskiej fortecy, po królewski pancerz, oczywiście jak ktoś chce, bo bardzo ułatwia i praktycznie jesteśmy nietykalni do awansu, na Najemnika/Strażnika i nie trzeba ulepszać podstawowego pancerza.
Takie dodali info na discordzie:
"With the last patch we are aware that a serious bug unfortunately made its way into the game related to rings and their equipment bonus, this is a high priority issue for us and we will look into this right away in the upcoming week.
As soon as we have a hotfix or more information we will inform you right away!"