Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Nintendo waha się nad Switchem 2 OLED, gdy Samsung lobbuje za nową wersją konsoli

Forum Technologiczne
Dodaj komentarz
14.07.2026 13:28
1
odpowiedz
marekk258
7
Legionista

Nie no, Japończycy, taniej już nie będzie. Ciśnijcie nowe rzeczy!

14.07.2026 14:09
2
odpowiedz
groovec
14
Legionista

Oled bym brał :)

14.07.2026 14:24
SnakePlissken
👍
3
odpowiedz
SnakePlissken
229
Ulubieniec forum Claude

Zatem Switch 2 Lite OLED dla zmniejszenia kosztów.

14.07.2026 15:07
4
1
odpowiedz
kabza114
7
Junior

To że S2 bazuje na zwykłym panelu IPS to nie jest aż taki problem, problemem jest jego jakość. To zabawne że stary ROG Ally ma znacznie lepszy wyświetlacz od Switcha 2, już nie wspominam o Legionie Go S i pochodnych bo to już kompletna deklasacja Switcha.

14.07.2026 15:08
Wronski
5
1
odpowiedz
Wronski
42
Senator

Samsung: Dajcie OLED do Switcha 2

Nintendo: No nie wiem, nie wiem, basen z mamona nam sie juz przelewa...

14.07.2026 23:00
WolfDale
6
odpowiedz
WolfDale
109
~sv_cheats 1

Niech Samsung Display załatwi im tańsze kości, to zrobią. Ja tam cały czas liczę na zrobienie mniejszego wariantu tej konsoli, bo w przypadku S2 tylko taki by mnie interesował. Bo standardowy Switch 2 to dla mnie tylko i wyłącznie stacjonarka, bo poszli za idiotyczną modą deski do krojenia zamiast zachować przyzwoity balans z poprzedniej generacji. I to głupie chwalenie się cienką konsolą na czym ucierpiał tylko czas na akumulatorze również na minus w porównaniu do poprzednika.

15.07.2026 18:34
Meno1986
7
odpowiedz
Meno1986
206
Szkubany Myszor

Cenę i tak przerzucą na klienta, a tłumaczą się, jakby mieli dołożyć "ze swoich". xD

Forum Forum Technologiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl