Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Resonance: A Plague Tale LegacyWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Nintendo ma szykować gigantyczne nowości. Przecieki sugerują nowe gry z serii Mario, Wario Land i DLC do Mario Kart World

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
07.09.2026 11:02
1
odpowiedz
SprytnySpawacz
25
Centurion

Czy jakikolwiek przeciek z Nintendo na temat nowej gry z serii Mario można nazwać przeciekiem? Przecież wiadomo że to się nigdy nie skończy, od 15 lat to jest to samo platformowe gówno które ciągle się sprzedaje. Tak jak Nintendo jest mi ogólnie obojętne tak na zawsze będę miał dla nich szacunek, że potrafią wciskać ten sam szajs przez tyle lat na podstawie nostalgii a pelikany łykają to w cenie premium. Właśnie sprawdziłem, to byłoby Super Mario Kart 18? Serio?

07.09.2026 11:04
WeCreateWorlds
2
odpowiedz
WeCreateWorlds
16
Konsul

Sprzedam wam sekret: Rockstar tworzy nowe GTA ;)

Tak btw Sprytny Spawaczu, nie sądzisz, że większość popularnych gier działa właśnie na takim schemacie - jak ludzie coś lubią, to lekko to modyfikujemy i sprzedajemy, póki im się nie znudzi.

Ja np mogę grać w każdą nową i starą Zeldę, wciąż i od nowa, bo to bardzo dobry szajs jest :)

post wyedytowany przez WeCreateWorlds 2026-09-07 11:06:35
Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl