Komentarze do wiadomości: Nintendo ma pracować nad nową wersją Switcha 2. Chcieliby jej wszyscy gracze, ale będzie dostępna tylko w Europie, przynajmniej na początku

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
20.03.2026 17:27
WeCreateWorlds
1
2
odpowiedz
WeCreateWorlds
11
Konsul

Przy całej krytyce UE, to jednak na tym polu, ale także w przypadku udanego wdrożenia do porządku prawnego inicjatywy stop killing games oraz w przypadku uniwersalnego standardu ładowarek - są to - przynajmniej na pierwszy rzut oka - regulacje idące w dobrym kierunku.

Ostatnio też u Rysława Andrzej Muzyczuk opowiadał też o przeznaczonym na rynek UE modelu laptopa Lenovo, który właśnie z tego powodu, miał możliwość wymiany wszystkich istotnych elementów.

post wyedytowany przez WeCreateWorlds 2026-03-20 17:29:46
20.03.2026 17:32
1.1
1
LoneBleidd
11
Legionista

WeCreateWorlds Pamiętasz może co to było za Lenovo? Na szybko przejrzałem tematy filmów Rysława i nie mogę znaleźć nic po tytułach, a na oglądanie nie mam czasu.

20.03.2026 17:35
WeCreateWorlds
2
1
odpowiedz
1 odpowiedź
WeCreateWorlds
11
Konsul
Wideo

LoneBleidd

https://youtu.be/DvbnfLTohdw?si=drQHR3sBMgOlwQYm

Lenovo Thinkpad T14 gen. 7 - rozebrali go na serwisie iFixit i dostał wysoką ocene.

post wyedytowany przez WeCreateWorlds 2026-03-20 17:40:28
20.03.2026 17:59
2.1
LoneBleidd
11
Legionista

WeCreateWorlds Dzięki! Naprawialność i modyfikowalność trzeba doceniać i wspierać.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl