Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Nie tylko Wiedźmin 3 Remaster i Pieśni przeszłości. gamescom 2026 „dowiózł” pod względem zapowiedzi!

Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz
30.08.2026 16:14
1
odpowiedz
Necross123
67
Konsul

Znów coś się pokręciło z Afterworldem:

- Jest wyświetlone dwa razy (jest na samej górze i przed Star Trekiem)
- Znów dwa razy są wyświetlone daty premier (oprócz tego standardowego jest jeszcze pod Afterworldem)
- We właściwym daty premier na samej górze jest "zwiastun, pełny opis" z Afterworlda oczywiście.

Zastanawiam się, czy Paradox nie kazał wam reklamować tej gry, że błędy na tej stronie muszą być związane z Afterworld?

post wyedytowany przez Necross123 2026-08-30 16:15:18
30.08.2026 17:31
Serth
1.1
odpowiedz
Serth
23
Chorąży

GRYOnline.plTeam

Necross123 Dzięki! Już to poprawiłem!

Po niedawnej aktualizacji mam przedziwny problem z Wordem, przez który przy CTRL+V wkleja mi rzeczy w przeróżnych miejscach 🤯 Staram się to wyłapywać (najczęściej jest to o tyle proste, że takie kwiatki wrzuca mi na samym końcu dokumentu), ale jak widać, nie zawsze mi się to udaje... A już zwłaszcza w niedzielę przed poranną kawą (choć mógłbym przysiąc, że rano było dobrze!) 😅

post wyedytowany przez Serth 2026-08-30 17:32:57
Forum Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl