Komentarze do wiadomości: „Nie powinna być za to krytykowana”. Nowa szefowa Xboxa ma zaufanie byłej dyrektor Activision Blizzad, która zna jej sytuację z autopsji i daje graczom ważną radę

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
24.02.2026 21:12
sonn
1
1
odpowiedz
sonn
92
Generał

Asha Sharma może nadrobić braki w wiedzy, a gracze powinni dać jej szanse. XDdddd skończ się tak jak z tą babą co zniszczyła Gwiezdne Wojny.

24.02.2026 21:38
KymJonEst
2
1
odpowiedz
KymJonEst
9
Chorąży

Już nawet nie chcę pisać gdzie mogą sobie wsadzić swoje rady korpoludki. Przecież wściekły pies jest od nich bardziej wiarygodny. I na koniec mógł by mi ktoś wytłumaczyć do czego ta baba, bez najmniejszej przerwy szczerzy te kobyle zęby? Do owsa?

24.02.2026 21:47
WolfDale
3
1
odpowiedz
WolfDale
94
~sv_cheats 1

Po co ma cokolwiek nadrabiać? Niech przestanie udawać jaka z niej wielka "graczka", jeśli mnie pamięć nie myli to taki Kotick chyba jakiegoś wielkiego gracza nie udawał tylko robił to co miał robić. Co prawda też ulubieńcem nie był, był tym kim był.

24.02.2026 22:36
4
odpowiedz
juz_sam_nie_wiem
117
Pretorianin
Image

Totalnie nie rozumiem dlaczego ta typiara na każdym zdjęciu tak suszy zęby na wietrze? Chora jakaś czy to nowa moda wśród amerykańskich snobów?

post wyedytowany przez juz_sam_nie_wiem 2026-02-24 22:37:34
Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl