Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedUkochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Nie oszukują w życiu, ale w grach to co innego. Gracze przyznają się do „gamingowych grzechów”

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
17.06.2026 13:57
1
4
odpowiedz
Procne
95
Generał

W grze single player to nie oszukiwanie tylko dostosowywanie gry do własnych preferencji. Albo tzw. house rules, jak kto woli

17.06.2026 16:24
Wronski
2
odpowiedz
Wronski
41
Senator

Ja zwykle korzystam z kodow jak chce przejsc gre a nie mam czasu bawic sie w grindowanie, czy w aspekty survivalowe. Wiem ze to zabija cel gry ale przechodze wtedy dla fabuly.

17.06.2026 18:46
Wrzesień
👍
3
odpowiedz
Wrzesień
82
Idiot Doom Spiral

W życiu też mi się zdarza oszukiwać. Zauważyłem, że to je dość ułatwia.

17.06.2026 23:25
WolfDale
😁
4
odpowiedz
WolfDale
108
~sv_cheats 1

Myślę że każdemu z jakiegoś powodu się zdarzyło, ja przykładowo kiedyś przez przypadek oszukałem jedno przejście w Halo 3 na poziomie legendarnym w pojedynkę. Nie pamiętam jak nazywał się ten etap, ale nie mogłem go przejść bo było zbyt dużo przeciwników i zacząłem kombinować z różnych miejsc ich eliminować i tak się przesuwałem przy ścianie eliminując kilku wrogów bo ci dalej nie reagowali. I w pewnym momencie dotarłem do checkpointa, a przeciwnicy zniknęli. Można było tam normalnie wrócić, pozbierać zabawki i ruszyć w dalszą podróż.

Ostatni raz jak też przechodziłem MGS 3 na PS2 nie miałem ochoty walczyć z Leśnym Dziadem, więc przesunąłem zegar w konsoli. Niby gra daje taką możliwość, ale oszustwem to raczej nie jest gdy odczeka się te kilka dni realnego czasu. Bo przestawienie zegara w konsoli to już w pewnym sensie oszukanie, ale za nic nie chciało mi się z nim walczyć wtedy.

Więcej grzechów nie pamiętam, choć jak sobie coś przypomnę to się jeszcze podzielę.

18.06.2026 09:08
baltazar1908
5
odpowiedz
baltazar1908
47
Senator

Każdy kombinuje, jak może. To chyba normalne, że idąc pod górkę, człowiek stara się ją trochę wypłaszczyć.

19.06.2026 09:13
K4cz0r93
6
odpowiedz
K4cz0r93
191
Drummer

Skyrim/Fallout4/Starfield - bez player.additem ani rusz...zbierać te wszystkie śmieci, śrubki, kleje, plastiki i tkaniny tylko po to, żeby zrobić tłumik do broni.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl