Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: „Nie marnujcie pieniędzy”. Gracze twierdzą, że głosowanie na kolejne wycieki GTA 6 to oszustwo

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
25.08.2026 09:24
1
2
odpowiedz
Darek1785
14
Generał

Frajerstwo to ma mało powiedziane aby za takie coś płacić.

post wyedytowany przez Darek1785 2026-08-25 09:24:38
25.08.2026 09:57
2
8
odpowiedz
drewnopalone
3
Legionista

To takie same frajerstwo jak płacenie Elonowi za niebieski znaczek czy kupowanie netflixa tylko dla obejrzenia prezentacji gameplayu z GTA 6.

Zawsze znajdą się tacy co zapłacą, ale 99% ludzi ogląda te wycieki za free więc jak dla mnie dalej mogą płacić.

post wyedytowany przez drewnopalone 2026-08-25 10:01:25
25.08.2026 10:10
Papa Nurgle
3
5
odpowiedz
Papa Nurgle
40
Generał

Gaming i 90% graczy należy zaorać, skoro jakiś leaker zarabia kupę siana na tym, że ludzie płacą za głosowanie co mają zobaczyć w następnych wycieku bożka gier. No ludzie... TO TYLKO GRA, za jakiś czas za darmo zobaczycie wszystko na YT, a niektórzy to dostają sraczki jak nie zobaczą już teraz faktu, czy w grze jest 27868349 drzew czy tylko 27868348. Jak już nawet armia USA dostosowuje swoje możliwości militarne pd tą grę, to serio - Boże, mieliśmy swoją szansę, weź już jeb..j tym meteorytem.

25.08.2026 10:35
Wronski
4
3
odpowiedz
2 odpowiedzi
Wronski
44
Senator

A to ktos przyparl kogos do muru ze musi zaplacic? Ludzie placa z wlasnej woli jezeli sa tak glupi i naiwni.
To tak jakby powiedziec ze rzeka za szybko plynie i trzeba ja zatrzymac bo wkurza ludzi...

25.08.2026 12:02
4.1
1
odpowiedz
Jerry_D
87
Senator

Wronski Rzeki są regulowane, stawiane są zapory, więc jak najbardziej rzeki się "zatrzymuje", jeśli coś ludziom nie pasuje.

25.08.2026 12:28
Wronski
4.2
1
odpowiedz
Wronski
44
Senator

Jerry_D Po prostu cie wkurza ze rzeka sobie plynie :)

25.08.2026 12:15
Racja
5
odpowiedz
Racja
18
Generał

Czekam aż ktoś napisze książkę o tym wszystkim co się dzieje aktuanalnie przy GTA.

25.08.2026 12:32
elathir
6
1
odpowiedz
1 odpowiedź
elathir
128
Czymże jest nuda?

Ciekawy jestem czy te głosowania nie mają na celu zabranie kasy i inputu na tokeny do wygenerowania "przecieku".

25.08.2026 12:52
Kwisatz_Haderach
6.1
1
odpowiedz
Kwisatz_Haderach
30
GIT GUD or die trying

elathir Imho napewno sa manipulowane tak zeby na koniec dac wynik taki jaki "ma byc". Bo jest troche przeslanek ze te filmiki sa prerecorded, sa ciete na ~2 minutowe kawalki i wrzucane (aka koles nie ma gry "na zywo", tylko ma material ktory wrzuca powolutku). Zreszta jak sie uwaznie oglada, to widac, ze sa z conajmniej dwoch roznych buildow gry, a wczoraj znalazlem posta o tym ze sa dodatkowo wyedytowane button prompty.. sprawdzilem u siebie i rzeczywiscie chyba sa (doslownie jedna-dwie klatki slipa i troche piskeli w zlym kolorze tam gdzie nie powinno ich byc).

Jak to mowia... na uczciwego nie trafilo.

25.08.2026 13:53
Rokko
7
1
odpowiedz
Rokko
0
Chorąży

Jak trzeba być upośledzonym durniem, żeby płacić jakiemuś gościowi żeby pokazał kawałek nadchodzącej gry.
Niektórzy to nie mają krztyny godności.

25.08.2026 16:47
MelChioR
8
odpowiedz
MelChioR
97
Pretorianin

Tymczasem redakcję jak gol pewnie same głosują żeby pisać kolejne clickbajty :D nie wiem dlaczego co niektórzy się tak jarają tymi leekami sam widziałem większość bo wyskakują dosłownie z lodówki nawet na reelkach na fb. Nie ma na nich nic ciekawego, mnie interesuje tylko fizyka i zniszczenia pojazdów oraz ragdoll i reakcja npc na np postrzały bo rockstar zrobił perełkę w postaci gta 4 (upicie się w gta 4 to było mistrzostwo świata) po czym zaliczył regres w gta 5. Tęsknię za czasami kiedy studia rywalizowały o realizm np far cry 2 crysis gta4, rdr... teraz wszystko musi być arcade nawet nowe forze.. wyjątkiem były rdr2 i seria kcd (choć kcd 2 też oczywiście już musiało mieć spłycony system walki i strzelania z łuku)

post wyedytowany przez MelChioR 2026-08-25 16:50:52
Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl