Frajerstwo to ma mało powiedziane aby za takie coś płacić.
To takie same frajerstwo jak płacenie Elonowi za niebieski znaczek czy kupowanie netflixa tylko dla obejrzenia prezentacji gameplayu z GTA 6.
Zawsze znajdą się tacy co zapłacą, ale 99% ludzi ogląda te wycieki za free więc jak dla mnie dalej mogą płacić.
Gaming i 90% graczy należy zaorać, skoro jakiś leaker zarabia kupę siana na tym, że ludzie płacą za głosowanie co mają zobaczyć w następnych wycieku bożka gier. No ludzie... TO TYLKO GRA, za jakiś czas za darmo zobaczycie wszystko na YT, a niektórzy to dostają sraczki jak nie zobaczą już teraz faktu, czy w grze jest 27868349 drzew czy tylko 27868348. Jak już nawet armia USA dostosowuje swoje możliwości militarne pd tą grę, to serio - Boże, mieliśmy swoją szansę, weź już jeb..j tym meteorytem.
A to ktos przyparl kogos do muru ze musi zaplacic? Ludzie placa z wlasnej woli jezeli sa tak glupi i naiwni.
To tak jakby powiedziec ze rzeka za szybko plynie i trzeba ja zatrzymac bo wkurza ludzi...
Czekam aż ktoś napisze książkę o tym wszystkim co się dzieje aktuanalnie przy GTA.
Ciekawy jestem czy te głosowania nie mają na celu zabranie kasy i inputu na tokeny do wygenerowania "przecieku".
Jak to mowia... na uczciwego nie trafilo.
Jak trzeba być upośledzonym durniem, żeby płacić jakiemuś gościowi żeby pokazał kawałek nadchodzącej gry.
Niektórzy to nie mają krztyny godności.
Tymczasem redakcję jak gol pewnie same głosują żeby pisać kolejne clickbajty :D nie wiem dlaczego co niektórzy się tak jarają tymi leekami sam widziałem większość bo wyskakują dosłownie z lodówki nawet na reelkach na fb. Nie ma na nich nic ciekawego, mnie interesuje tylko fizyka i zniszczenia pojazdów oraz ragdoll i reakcja npc na np postrzały bo rockstar zrobił perełkę w postaci gta 4 (upicie się w gta 4 to było mistrzostwo świata) po czym zaliczył regres w gta 5. Tęsknię za czasami kiedy studia rywalizowały o realizm np far cry 2 crysis gta4, rdr... teraz wszystko musi być arcade nawet nowe forze.. wyjątkiem były rdr2 i seria kcd (choć kcd 2 też oczywiście już musiało mieć spłycony system walki i strzelania z łuku)