Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Nie dajcie „oszukać się na GTA 6”. Eksperci od bezpieczeństwa ostrzegają przed 4 najpopularniejszymi pułapkami

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
22.06.2026 20:44
1
2
odpowiedz
Liittas_NPC
24
Centurion

teraz wysryw tych GTA az rzygac sie chce XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

post wyedytowany przez Liittas_NPC 2026-06-22 20:44:22
23.06.2026 11:21
2
odpowiedz
nfsfan6
59
Pretorianin

Sama gra zadebiutuje natomiast 19 listopada 2025 roku. TO już 8 miesięcy temu wyszło? LOL nie zauważyłem...😂

23.06.2026 23:15
WolfDale
3
odpowiedz
WolfDale
109
~sv_cheats 1

Via Tenor

Jestem pracownikiem i mam dostęp do kompletnego już GTA VI, każdy kto mi przeleje sto złotych na konto dostanie link do pobrania pełnej wersji gry bez żadnych zabezpieczeń!

NOŁ SKAM MAJ FREND! Graj już dziś!

24.06.2026 09:40
4
odpowiedz
Krystian03
11
Pretorianin

To nie pierwszy raz kiedy są scamy. Za czasów premiery GTA V jak jeszcze nie było na PC też były i to mnóstwo, ale chociaż metoda Captcha nie była jeszcze aż tak popularna która i tak raz działa a raz nie.

24.06.2026 09:56
5
odpowiedz
nazgul-r4jdowi3c
3
Pretorianin
Image

Nius napisany. Pora na csa.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl