Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Netflix kręci już 3. sezon jednego z najdroższych seriali sci-fi w historii. Pierwsza odsłona epickiej sagi pochłonęła ponad 230 mln dolarów

Forum filmy i seriale scifi
Dodaj komentarz
13.07.2026 10:39
PanDaneX
1
odpowiedz
PanDaneX
23
Generał

Choć to Apple TV uchodzi za platformę, która oferuje swoim subskrybentom największy wybór najlepszych produkcji sci-fi większość z tego to średnie produkcje.
Problem trzech ciał... wiem że oglądałem ale nie pamiętam o czym to było XD trzeba nadrobić

13.07.2026 12:26
VideoFunLab
1.1
1
odpowiedz
VideoFunLab
37
Chorąży

PanDaneX Polecam trylogie książek, nie czytam prawie w ogóle ksiażek, ale te ponad 2000 stron pochłąnałem w miesiąc z wypiekami na twarzy. To co autor tam powymyślał to po prostu przekracza wszelką wyobraźnię ;)

13.07.2026 12:26
1.2
1
odpowiedz
jowiz
54
Centurion

PanDaneX Miałam podobnie, zamiast tego odpaliłem audiobook i nie żałuje

13.07.2026 12:49
PanDaneX
1.3
odpowiedz
PanDaneX
23
Generał

VideoFunLab jowiz a to spoko, też może przeczytam/przesłucham

13.07.2026 13:02
Fett
1.4
odpowiedz
Fett
261

VideoFunLab O Panie! O Ile pierwszy tom mnie mega wciągnął tak drugi już wymęczył mnie okrutnie. Gość ma dobre rozkminy i ciekawy punkt widzeniaale mimo to nie bylem w stanie dokończyć drugiego tomu. Ilośc nagromadzonych głupot wypaczała sens logiczny tej historii.

13.07.2026 16:48
VideoFunLab
1.5
odpowiedz
VideoFunLab
37
Chorąży

Fett a widzisz, drugi tom jest przez wielu uważany za najlepszą część z całej trylogii, sama teoria ciemnego lasu jest w ogóle bardzo przemyślana! O ile nie bedzie Ci przeszkadzał wątek pseudo-romantyczny który jako najbardziej jest znienawidzony wśród czytelników to reszta jest naprawdę imponująca!

13.07.2026 13:31
2
odpowiedz
toyminator
103
Legend

Fajny serial. Jedna scena genialna. Książkę też mam kupioną od 3 lat i leży ;D Na razie nie chciałem kupować wszystkich, tylko jeden tom. Ale serial mnie zachęcił, więc niedługo zabieram się za książkę.

13.07.2026 14:01
3
odpowiedz
Sebcza_k
45
Generał

Netflix to sie odkleja z tymi podwyzkami, gdyby nie mozliwosc miec go na inny kraj to juz bym anulowal to barachło

Forum Forum filmy i seriale scifi
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl