Z ciekawości odwiedziłem pewnego razu zatokę, spotkałem tam ten tytuł, ukończyłem bez żadnego, o dziwo, błędu xd
Gra spokojnie na 6:)
Oceny 2 czy 3 to jakieś nieporozumienie, no chyba że ktoś miał nawalone błędów to się nie dziwię, a tak to całkiem przyzwoita gierka, przyjemnie się grało. A mówię to z perspektywy gościa, którego interesują tylko tytuły od Rockstara, CDP, From Software czy pierwsze Stalkery i kilka innych - na resztę to szkoda czasu.
Widzę MindsEye obok Starfielda dołączył do grona największych growych niewypałów ostatniej dekady
To akurat była bardzo fajna gra. Jedyne co przeszkadzało to słaba optymalizacja (przynajmniej u mnie), ale błędów nie widziałem prawie wcale.
szczerze to uważam, że gra jest spoko, tylko po prostu jest technicznie niedopracowana i tyle. Aczkolwiek ja zaczekałem i kupiłem dopiero na promocji gdy gra miała dosyć niską cenę, bym kupił. Także warto kupić, ale za mniejszą cenę.
Pisanie, że gra jest dobra, fajna, powinno być nagradzane Gułagiem.
Oprócz błędów gra sama w sobie jest zacofana o kilkanaście/kilkadziesiąt lat w wielu aspektach.
Zeby byc szefem studia i nawet nie zagrac przed premiera to ja nienwiem gdzie ten gosciu ma glowe.
I jak z optymalizacją obecnie? Jest sens jej kupowania? W necie ma duzo bardzo negatywnych opinii dotyczących stanu technicznego. Cos się zmieniło obecnie?
* o widzę jest dostępny starter pack, to sam sprawdzę.