Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Najpopularniejsze dema Steam Next Fest 2026. Duży rozstrzał gatunkowy rokuje dobrze na przyszłość rynku PC

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
16.06.2026 15:23
1
2
odpowiedz
baal-na-bor
1
Legionista

Lubię te festiwale dem na Steam, można trafić na fajne gierki.

17.06.2026 07:49
1.1
odpowiedz
Samaritan
39
Generał

baal-na-bor W moim odczuciu jeden z najgorszych, ledwo znalazłem 3-4 dema które mnie jakkolwiek interesują - ale wiadomo, nie zawsze się trafi, dobrze że inni znaleźli coś dla siebie. Tylko, do cholery, też bym może znalazł, gdyby przeglądarka Steama nie była tak chimeryczna - nie ma przeglądu wszystkich demówek (X na stronie, Y stron - dostęp do każdej) tylko jakaś efemeryczna lista generowana "na bieżąco" i co chwilę okazuje się, że coś pominąłem wchodząc nawet do tej samej kategorii. Odechciewa się sprawdzać, a przeglądy takie jak na GOLu czy Łowcach (i innych stronach) to zazwyczaj 10-15 pozycji.

16.06.2026 17:23
Eluveitien
2
odpowiedz
2 odpowiedzi
Eluveitien
97
Konsul

"Over the Hill" to akurat sieciowa gra kooperacyjna z takimi mechanikami jak np holowanie kolegi który ugrzązł w błocie. Kto wymyślił, że to singleplayer 😉

16.06.2026 17:31
Draugnimir
2.1
1
odpowiedz
Draugnimir
157
Mały diplodok

GRYOnline.plRedakcja

Eluveitien Masz rację, poprawiłem :)

17.06.2026 09:46
2.2
odpowiedz
KochamDema
1
Junior

Eluveitien To wcale nic nowego, przeciez to gorsze wersje snowrunnerow, mudrunnerow.

16.06.2026 17:37
IIIIIIIIIIIIII
3
odpowiedz
1 odpowiedź
IIIIIIIIIIIIII
90
Generał

Są jakieś ciekawe retro fps do sprawdzenia? :)

17.06.2026 10:53
Drenz
3.1
odpowiedz
Drenz
50
Senator
Wideo

IIIIIIIIIIIIII Jest jedynie Sin Reloaded, ewentualnie Washington Prime https://m.youtube.com/watch?v=ESrucCxlZYE&pp=ygUYV2FzaGluZ3RvbiBwcmltZSB0cmFpbGVy
Możesz też zerknąć na immersive sim Retrospace albo Inferno Protocol, czy Gutted: Infested Crypts

post wyedytowany przez Drenz 2026-06-17 10:58:10
16.06.2026 23:45
SpookyYuuki
4
odpowiedz
SpookyYuuki
78
Generał

Łatwiej by się przeglądało te gry gdyby steam nie wpuszczał prawie każdej gry do siebie. Na jedną ciekawą grę przypada sporo barachła. Ale to stary problem. Teraz po prostu doszły gry z SI. Ale takie artykuły są przydatne.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl