Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedUkochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze Najlepsze RPG'i

Forum Top-listy
Dodaj komentarz
10.06.2026 10:58
1
1
odpowiedz
Fortis_Reivax
1
Junior

Bardzo solidne zestawienie. Trzy pierwsze miejsca to absolutny klasyk, ale za ułożenie gier FromSoftware w takiej kolejności masz u mnie ogromnego plusa!

11.06.2026 20:19
Whisper_of_Ice
1.1
odpowiedz
Whisper_of_Ice
119
Prawo i Sprawiedliwość

Fortis_Reivax Elden Ring to absolutny fenomen gier FS, gra z open worldem która ma tyle możliwych specjalizacji, broni, i fashion souls że ogrom tego może przytłoczyć, DkS 1 to absolutny must have dla osoby która mianuje się fanem soulsów, między DkS 3 a BB wahałem się które dać pierwsze bo BB ma tak gęsty klimat że chciałbym by wyszła dwójka z jeszcze cięższym klimatem, Lovecraft wylewa się z tej gry hektolitrami, dlatego taka kolejność a nie inna. Jeśli zaś chodzi o Lies of P to najlepszy i najbardziej dopracowany naśladowca soulsów jaki istnieje na rynku, jeśli dwójkę jeszcze bardziej dopracują i przestaną dla casuali go nerfić jak to zrobili z jedynką będę w pełni zadowolony.

11.06.2026 20:31
Soulcatcher
2
1
odpowiedz
3 odpowiedzi
Soulcatcher
294
Crimson Desert

Premium VIP

Wszystkie podane przez ciebie gry są fajne i zgadzam się z wyborem ale brakuje wielu innych, prawdziwie subiektywny wybór. No ale pewnie o to chodzi.

12.06.2026 00:07
Whisper_of_Ice
2.1
odpowiedz
Whisper_of_Ice
119
Prawo i Sprawiedliwość

Soulcatcher Dziękuje, wiem i zgadzam sie że gier jest multum więcej, dobrych i to bardzo dobrych gier ale dodałem tylko 20 bo gdybym miał dodać wszystkie to by z 100 albo i 200 wyszło.

12.06.2026 00:11
lewel
2.2
1
odpowiedz
lewel
24
Konsul

Whisper_of_Ice To dajesz 😁 jest tu taki ziom Butryk89 się nazywa. Robi topki na 800+ 😄

12.06.2026 10:11
Whisper_of_Ice
2.3
odpowiedz
Whisper_of_Ice
119
Prawo i Sprawiedliwość

lewel Może kiedyś ^^.

28.06.2026 13:53
3
odpowiedz
1 odpowiedź
chaplito
8
Legionista

Zaliczanie gier typu soulslike do rankingu gier RPG nie ma absolutnie, najmniejszego sensu.

28.06.2026 14:30
Iselor
3.1
1
odpowiedz
Iselor
50
Senator

chaplito Ja powiem tylko tyle: oczywiście że ma bo skoro hack and slashe mogą to soulslike też mogą. Diablo wywodzi się od takich tytułów jak Angband, Ultima i Ultima Underworld. Soulsliki to spadkobiercy Kings Field z 1994 roku.
Tyle.

Forum Forum Top-listy
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl