Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Najlepsze 31 zł, jakie możesz wydać na swój komputer! Ten maleńki bestseller TP-Linka jeszcze nigdy nie był tak tani

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
24.08.2026 14:24
1
odpowiedz
SylwesterZ
83
Konsul

Urządzenie bazuje na chipsecie, z którym bywają problemy nawet na Windows, bo na Linuksie w ogóle nie działa.
Tani elektrozłom.

24.08.2026 14:47
grim_reaper93
1.1
odpowiedz
grim_reaper93
39
Centurion

GRYOnline.plNewsroom

SylwesterZ w przypadku problemów, można zwrócić bez przeszkód. W moim przypadku działa bez zastrzeżeń.

24.08.2026 15:24
1.2
odpowiedz
tadek[5]
244
pięć

grim_reaper93 Miałem to. Za każdym razem jak chciałem używać pada musiałem sie od nowa łączyć. W internecie wyczytałem, że to częsty problem tego dziadostwa. Po kupnie kompa z wbudowanym Bluetoothem problem zniknął.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl