Komentarze do wiadomości: „Najgorszą opcją jest nigdy tego nie ruszać”. Blizzard ryzykuje i znów przebudowuje Diablo 4

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
06.11.2025 16:50
1
odpowiedz
Luk1893
0
Junior

Może powinni pójść za fraza niech mówią byle było głośno? Według mnie D4 już teraz bije na głowę d3

06.11.2025 16:55
Kwisatz_Haderach
2
odpowiedz
Kwisatz_Haderach
19
GIT GUD or die trying

Tak jak nie mam nic do WoW czy OW2 (a z ich gier to gram i tak tylko w WoW dwa-trzy razy do roku po miechu), tak to co zrobili z ta akurat marka to dramat. DRAMAT.
Takiego poziomu biedy designersko-umyslowej, oderwania od rzeczywistosci, niekompetencji i niezrozumienia gatunku, to ze swieca szukac w teamach developerskich w calej branzy.

Masakra. :/

A Diablo 2 LoD to jedna z moich najukochanszych gier ever.

Fani nie są zachwyceni wzmianką o rozważaniu przez dewelopera kolejnych poziomów Udręki (Torment).

Mam nadzieje ze dodadza tez MocniejSwiecace Legandarne Starozytne Bajeczno-Elektryzujace Matuzalemskie Unikaty Tieru Pietnastego. Koniecznie Ze Skalowaniem Itemlelvela (tm).

post wyedytowany przez Kwisatz_Haderach 2025-11-06 16:59:21
Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl