Komentarze do wiadomości: Najbardziej wyczekiwane anime wraca, ale jeszcze długo na nie poczekamy. 3. sezon Solo Leveling ma termin premiery

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
10.06.2026 18:32
Anni1993
1
1
odpowiedz
Anni1993
11
Centurion

Tytuł ogólnie jest spoko, chętnie obejrzę sequel, ale ta ocena.. Ekhm.. ludzi mocno odkleiło, nie pierwszy i nie ostatni raz. Ocena jest mocno wygórowana, jak na tak schematycznie, generyczny, skryptowo przewidywalny do kwadratu, płytki tytuł, dodatkowo o niczym, z tragicznie rozpisanymi postaciami, bo to manekiny, bez osobowości, kadr, antagoniści wcale nie lepsi, worek treningowy do obijania, dla wybujałego ego, protagonisty, ewentualnie służą jako: "zabij na strzała kadrowca". SL nie zasługuje na miano czegoś przybliżonego do perfekcyjności, nawet w dziale shonen. Baa.. mało co zasługuje, o ile cokolwiek, gdy uwzglednimy adaptacje, i bolączki. Nawet gdy uwzglednimy pierwowzór, przecież klasyka zjada to na śniadanie, chociażby tasiemce całokształtem, czy taki Berserk.
W SL jedyne co mi zaimponowało, to początek. Niestety czym dalej w las tym gorzej, zero emocji, wszystko do przewidzenia, ultra generyczny scenariusz.
Serio weźcie sobie ludzie porównajcie chociażby Eclipse z Berserka, do SL.
Tam to dostajecie, wpierd*l emocjonalny, jak w mało czym.(a już zwłaszcza znając historie wstecz)
Przecież w SL większość aspektów jest mid, poza może animacją i startem, ponieważ nawet klimat traci po chwili. Nawet znajdą się bolączki, przy odwzorowywaniu. Dodatkowo dizajn na protagoniste to fabryka koreańskich klonów.(ohh ale to kreatywne.)
Nawet Magi jest lepsze od tego, które zasługuje stokroć bardziej na sequel.
I to coś ma 4,9/5? Aha..

post wyedytowany przez Anni1993 2026-06-10 19:09:00
10.06.2026 20:47
1.1
1
odpowiedz
Nupharizar
22
Legionista

Anni1993 nie oglądałem anime przez jakieś 10 lat, naczytałem się o SL i postanowiłem je obejrzeć. Wytrzymałem chyba 7 odcinków. Podpisuje się pod tym co napisałeś, SL to generyczne gówno, które w ogóle nie szanuje swojego widza.
Ludziom aż tak niewiele teraz potrzeba?

10.06.2026 23:45
MegaLordGier14
1.2
1
odpowiedz
MegaLordGier14
15
Chorąży

Nupharizar Anni1993 To że wam się nie podoba, nie oznacza że inni muszą myśleć tak samo, nie każde anime, musi sie każdemu podobać (tak samo jest z serialami i filmami z innych gatunków)

post wyedytowany przez Admina 2026-06-11 08:59:58
11.06.2026 10:49
1.3
odpowiedz
Omega
7
Legionista

Anni1993 Po prostu nie rozumiesz dlaczego to anime jest doceniane... Właśnie ze względu na swoją prostotę, czysta sieka, żadnych filozofii. Takie anime są też potrzebne i w tej dziedzinie w tej chwili króluje SL. Berserk jest wspaniały to napewno, ale to nie jest dział w którym znajduje się SL

11.06.2026 11:04
Anni1993
1.4
odpowiedz
Anni1993
11
Centurion

Omega Człowieku nie bądź śmieszny, czego tu mam nie rozumieć? właśnie uargumentowałeś dlaczego ten tytuł nie jest wart stania na podium, jednocześnie potwierdzasz to co wspomniałem, to za mało aby było adekwatne oceny 4,9/5
Tak tak ktoś powyżej wspomniał, ludziom do szczęścia wystarcza tak niewiele, coraz to płytsze shoneny, które są coraz mniej orginalne.
Twoje argumenty są kulawe.
Dragon Ball też jest prosty, a walki jak i całokształt reszty, x razy lepsze.
O czym ty do mnie mówisz.
To jest sprzeczne z założenia, aby pierwsze byle co stawało na podium, na tle ambitniejszych shononów, jakich cała masa.
Wypowiedzi o Berserku nie zrozumiałeś, chodziło tu o całokształt. gdy patrzę na ocene bliską perfekcji ma być całokształt, nie jakaś kulawa część. a sam Berserk jest dobrym porównaniem, geniuszu autor się inspirował, co nie jest tajemnicą.
Zgadnij dlaczego takie tytuły jak Evangelion są legendą. Zgadnij dlaczego
Zgadnij dlaczego czuć od was dwóch fanbojów, bez krzty obiektywizmu.
Ignorantus maksimus. Nie mierz swoją miarą ludzi, bo szukasz filozofi w gównie. i za przeproszeniem, nie wkurwiaj ludzi, bo nie wpłyniesz na moje zdanie, czczą gadką, jak u inwalidy czy innego jehowego cw*la. Czaisz? Uważam to za przehajpowany bubel, pogodź się z tym. Tak cieżko to zinterpretować? dedukcja level dałn, śmierdzisz psychofanem. To takie szokujące? owco z stada podatna na ruch tłumu. wybacz nie gne za stadem i pasteżem, mam własne zdanie, mam w d***e mode, XXI wiek, ku*wa szokujace, co nie? I za to jestem sceptyczny do bazy fanów tego oto tytułu, zawsze, ale to zawsze, nie liczycie się z zdaniem, kogoś kto posiada inną opinię niż 10/10. Hehehe, wypi******j. Ponieważ zakrzywiacie rzeczywistość. Co drugi z was to koreański dyktator, który mi mówi co mam o tym myśleć, co wystawiać, nie ku*wa 7/10 za mało, musze 10/10. śmieszni jesteście, dodatkowo tego nie dostrzegacie. Ja pi*****e ciężko dziś coś spoko tytułem już nazwać, bo się fanbojowi jednemu i drugiemu w dupie poprzewracało. Kim ty ku**a jesteś, by mi dyktować, co mam o tym myśleć? bo napewno nie wyznacznikiem jakości.

PS
Admin nie usuwaj tych dwóch klaunów z wypowiedzi, jednocześnie moich odpowiedzi, niech ludzie popatrzą na dyktatorów, tego dzieła, bo to jest standard. Wiele to mówi o wygórowanej ocenie tego tworu.
Bo już dostrzegam, że niektóre rzeczy zniknęły, a komuś wyżej z edytowanon wpis, co za propaganda. I jeszcze trzepiecie kupony na popkulturze odkad to moda wróciła. Za to sławetne trolle tego portalu, czują się bezkarne od lat.

post wyedytowany przez Anni1993 2026-06-11 12:09:56
Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl