Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze Najbardziej polecane Call of Duty,MoH i BF

Forum Top-listy
Dodaj komentarz
25.07.2026 16:31
1
odpowiedz
VifonSri
2
Junior

Świetne zestawienie, a obecność CoD 4, Allied Assault i Bad Company 2 w sekcji S to absolutny strzał w dziesiątkę. Kawał dobrej roboty z tą toplistą - idealnie oddaje złote czasy wojennych shooterów!

25.07.2026 22:05
Jack.the.Ripper
1.1
odpowiedz
Jack.the.Ripper
25
G4M3R

VifonSri Również miło wspominam ten okres i gry👍

25.07.2026 22:47
2
odpowiedz
1 odpowiedź
boy3
152
Legend
MAX

Cod Ghost, to najgorszy cod w całej histori serii dla mnie, singiel był strasznie kiczowaty i durny, choć w te nowsze cody jeszcze nie grałem, to nie wiem czy tam było gorzej 😁

post wyedytowany przez boy3 2026-07-25 22:47:46
26.07.2026 10:37
Jack.the.Ripper
2.1
odpowiedz
Jack.the.Ripper
25
G4M3R

boy3 Ghost nie był taki zły, po prostu powtórzył wszystko to co już było w MW ale gorzej. Call of Duty: Advanced Warfare moim zdaniem wniosło dużo świeżego powiewu (i nowy silnik) do serii CoD ale absolutnie nie do strzelanek (w porównaniu np. do Cod4) - mamy tu i Crisisa, Titanfalla i inne rzeczy które już gdzieś tam były. Black Ops3 to nie jest zła gra ale taki cyberpunkowy zakręcony misz-masz to się nadaje do Deus Exa a nie do Cod'a. Infinite Warfare to dla mnie idealne np.Red Faction a słaby CoD a w WWII próbowali powtórzyć rzeczy z Allied Assault czy pierwszych Call of Duty ale nie do końca im to wyszło i nie jest to lepsza gra od tych wspomnianych klasyków(oprócz grafiki) więc można sobie darować.
Moim zdaniem najlepiej wypadł Modern Warfare2019 - to jest gra która poziomem mieści się zaraz gdzieś po oryginalnej trylogii MW i aż szkoda że to Reboot - kilka fabularnych zmian i byłby to idealny prequel do CoD4.

Forum Forum Top-listy
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl