Komentarze do wiadomości: Na wizerunku popularnej strzelanki pojawiła się głęboka rysa. Gracze wyrazili swoją opinię o wielkiej aktualizacji ARC Raiders

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
04.05.2026 12:46
Perlitto86
1
odpowiedz
Perlitto86
11
Legionista

Przeczytałem cały artykuł, żeby się dowiedzieć co tak bardzo nie odpowiada graczom po ostatnim updejcie, ale się tej informacji nie doczekałem (tak wiem, zmiany, ale jakie, które dokładnie?). Jaka jest puenta? Trochę gorszy odbiór gry? Tylko tyle, taki news?

Artykuł opisujący aktualną ocenę gry - po co jak na razie jest dobrze i nie było rewolucji? Trochę na siłę.

04.05.2026 12:47
jiker
1.1
jiker
168
Gladiator

GRYOnline.plNewsroom

Perlitto86 O zmianach i uwagach graczy pisaliśmy w poprzednim newsie, do którego linkujemy na początku dzisiejszej wiadomości. Link: https://www.gry-online.pl/newsroom/nie-mam-juz-na-to-sil-popularna-strzelanka-sci-fi-dostala-jedna-z/z330bf8 Teraz po prostu przyjrzeliśmy się następstwom.

post wyedytowany przez jiker 2026-05-04 12:48:47
Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl