Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Na 6 dni przed premierą wielka aktualizacja 2.0 do STALEKR 2 ujawnia swoje tajemnice. To efekt 2-letniego dialogu z graczami postapokaliptycznej strzelanki

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
14.08.2026 17:40
IIIIIIIIIIIIII
1
2
odpowiedz
IIIIIIIIIIIIII
91
Generał

Liczę że zmiana silnika coś poprawi w tej grze. Serio niech ogarną już ten symstem a-live 2.0. Ja czekam najbardziej jak to naprawią. Chciałbym w końcu zagrać w tego Stalkera 2. Do metro 2039 jeszcze daleko a chce w coś post apo zagrać w końcu.

14.08.2026 18:08
NOWAHUTANACZASIE
1.1
odpowiedz
NOWAHUTANACZASIE
29
Generał

IIIIIIIIIIIIII heh, do Metra to nie ma startu, pod żadnym względem w sumie.

14.08.2026 18:11
GreedFire
1.2
odpowiedz
GreedFire
56
Pretorianin

NOWAHUTANACZASIE za to metro nie ma startu do gamma/anomaly

14.08.2026 17:48
2
odpowiedz
Gs11
41
Centurion

Zobaczymy co ugotowali

14.08.2026 17:49
3
odpowiedz
jowiz
54
Centurion

Warto teraz kupować skoro jest w dobrym promo na ps store? Rozumiem że "dodatek" jedy wliczony w cenę i noe bede musial za tydzien nic wiecej kupowac?

14.08.2026 18:06
NOWAHUTANACZASIE
4
odpowiedz
NOWAHUTANACZASIE
29
Generał

Pamiętam jak się jarałem przed premierą, kurcze po tylu latach powrócić do świata i klimatów, które się uwielbia: pierwsze godziny gry spoko, jest nowość, jest klimat , cieszysz się nawet. Po kilkudziesięcu godzinach i odstawieniu gry na kila miesięcy stwierdziłem, że ten Stalker to taki Ubi Stalker, są fajne i znane miejscówki, masa łażenia, masa pustki i nudy, masa śmieci, drewniane dialogi, fabuła która totalnie cię nie obchodzi, ani nie ciekawi. Nic w tej grze się nie wybija właściwie. Nie jest to gra zła, nie jest, jest średnia, może coś więcej niż średnia. Koło trylogii ona na pewno nie stała🔥

post wyedytowany przez NOWAHUTANACZASIE 2026-08-14 18:08:59
14.08.2026 18:21
retruśgejmer
5
odpowiedz
retruśgejmer
52
Generał

Czekam, może już faktycznie będzie dobrze. Widać, że graficznie gra wygląda jeszcze lepiej. Mam nadzieję, że A-Life 2.0 oraz wszelkie bugi i niedopracowania zostaną ostatecznie naprawione :D

14.08.2026 18:23
Rumcykcyk
6
odpowiedz
Rumcykcyk
139
Ojciec Zarazy

Sprawdzę jak sobie poradzili z tym nowym silnikiem bo niby ma być poprawa jeśli chodzi o wykorzystanie procesora.

14.08.2026 18:24
Skrzypas
7
odpowiedz
Skrzypas
139
Pretorianin

Mam, ale jakoś nie zdążyłem pograć
Widzę, że będzie porządna okazja aby w końcu wkroczyć do Zony.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl