Liczę że zmiana silnika coś poprawi w tej grze. Serio niech ogarną już ten symstem a-live 2.0. Ja czekam najbardziej jak to naprawią. Chciałbym w końcu zagrać w tego Stalkera 2. Do metro 2039 jeszcze daleko a chce w coś post apo zagrać w końcu.
Warto teraz kupować skoro jest w dobrym promo na ps store? Rozumiem że "dodatek" jedy wliczony w cenę i noe bede musial za tydzien nic wiecej kupowac?
Pamiętam jak się jarałem przed premierą, kurcze po tylu latach powrócić do świata i klimatów, które się uwielbia: pierwsze godziny gry spoko, jest nowość, jest klimat , cieszysz się nawet. Po kilkudziesięcu godzinach i odstawieniu gry na kila miesięcy stwierdziłem, że ten Stalker to taki Ubi Stalker, są fajne i znane miejscówki, masa łażenia, masa pustki i nudy, masa śmieci, drewniane dialogi, fabuła która totalnie cię nie obchodzi, ani nie ciekawi. Nic w tej grze się nie wybija właściwie. Nie jest to gra zła, nie jest, jest średnia, może coś więcej niż średnia. Koło trylogii ona na pewno nie stała🔥
Czekam, może już faktycznie będzie dobrze. Widać, że graficznie gra wygląda jeszcze lepiej. Mam nadzieję, że A-Life 2.0 oraz wszelkie bugi i niedopracowania zostaną ostatecznie naprawione :D
Sprawdzę jak sobie poradzili z tym nowym silnikiem bo niby ma być poprawa jeśli chodzi o wykorzystanie procesora.