Kto by pomyślał że gracze są spragnieni porządnych, normalnych gier. Do takiego stanu rzeczy doprowadziło wypuszczanie co roku identycznych niedokończonych i zabugowanych crapów z okrojonymi mechanikami wypchanych "progresywną" narracją. Nie umniejsząjąc Crimson Desert (bo wygląda fantastycznie) ale wiele projektów które dawniej byłyby rozpatrywane jako "normalne", dziś uchodzi za coś wyjątkowego
Jak bardzo skrzywdził nas rynek gier żeby do wszystkiego podchodzić z maksymalną rezerwą. Doskonale rozumiem podejście i sam jestem sceptyczny, ale póki co każdy gameplay i materiał o gierce pokazuje bardzo dobry poziom wizualny i optymalizacyjny, z szeroką gamą mechanik i płynnym systemem walki. Do tego pokazano już gameplay z PC i konsol, dlatego staram się być dobrej myśli. Mogę się mylić, ale w tym przypadku na pewno chciałbym mieć rację.
Wow, wycięty kawałek screena pobocznej postaci z jakiegoś Series S z filmiku w 720p na YT. Gra chujowa, cyk pora na CSa.
Krytykujecie? Stary przecież nawet mnie nie znasz a już wrzucasz do jakiejś wyimaginowanej szufladki xD W dupie mam Dynasty Warriors czy Black Desert. CD to ewidentnie nie symulator średniowiecznych walk rycerskich tylko stylizowany flashy combat, i pod tym kątem patrząc wygląda świetnie. Słowo klucz WYGLĄDA, bo o feelingu o którym mówisz nie mamy pojęcia dopóki nie zagramy.
No tak czy siak podziwiam ludzi, którzy wzięli preorder, tym bardziej jak sami przecie, od nie do końca pewnego studia. Poczekam na recenzje :)
W dzisiejszych czasach mocno bym uważam na te wszystkie rankingi, tabelki i słupki sprzedaży, a już zwłaszcza w takim PS Store.