Wymagania sprzętowe da sie przeżyć, gorzej jest z ceną, ale jeszcze jest czas do premiery.
Ja mam wrażenie, że ty to sprzedałbyś nerkę aby tylko zagrać w nową grę także dla ciebie to chyba nie będzie duży problem.
Ja myślę, że jeszcze przed premierą je zaktualizują, bo rzeczywiście one są podane z dupy totalnie.
Z drugiej strony to UE5 i martwi czy z optymalizacją dowiozą.
A Plague Tale Innocence z 2019 roku wygląda lepiej tylko tam w zalecanych jest GTX 970 z 2014 roku.
Tak teraz dopiero zobaczyłem, że wymagania podane bez upscalerów. Więc może nie będzie tak źle.
Na pewno nie będzie tak źle co nie zmienia faktu, że to absurd, że dzisiaj gry które tak wyglądają mają w ogóle podawane w wymaganiach kartę graficzną która obecnie kosztuje ponad 15 tysięcy złotych i wymaga zasilacza o mocy ponad 1000 W.
Może nie całościowo ale bez przesady to czasami ten tytuł wygląda gorzej niż Wiedźmin 3 z 2015 roku.
Cena wysoka, wymagania z dupy wysokie mimo że gra jakoś wybitnie nie wygląda ponad inne produkcje z tego roku.
Tutaj nawet Gothic Remake wygląda przy tym jak gra z wyższej półki.
Życzę im jak najlepiej ale gdyby teraz Redzi odpalili trzeci dodatek do Wiedźmina 3 w podobnym okresie premiery czyli wrzesień, październik to raczej sukcesu nie odniosą.