Komentarze do wiadomości: Mroczne RPG fantasy z otwartym światem wykona skok na głęboką wodę, choć ledwo umie pływać. Podwyżka ceny nie wróży dobrze premierze GreedFall: The Dying World

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
22.01.2026 17:43
1
2
odpowiedz
mandre
5
Junior

Ceny będą dżwigać w nieskończoność. Czekają na reakcję graczy: będą kupować czy wyhamują. Tylko bojkot zahamuje ten obłęd. To samo tyczy elektroniki. Mają zbyt w dużych firmach, maluczki chce kupić, to niech płaci. I to słono.

22.01.2026 17:52
prawdziwy
2
1
odpowiedz
prawdziwy
36
Konsul

Jedynka to totalnie niedoceniana perełka. Bawiłem się przy niej jak przy Dragon Age. Tutaj nawet walka ma być jak w Dragon Age, chociaż ja bym wolał, żeby zostawili oryginalny system i dorzucili coś ekstra. I tak kupię, bo jedynka mnie wciągnęła jak bagno — super historia i bardzo ładna  grafika.

22.01.2026 21:31
3
odpowiedz
szopen469
103
Konsul

Jedynka mnie bardzo wciągnęła
Czekałem. Ale hype mi na tą część opadł

22.01.2026 23:48
4
odpowiedz
baleks89
31
Pretorianin

Podobno Early access w erpegach ma służyć m.in. temu by dostosować grę do opinii graczy. Od pierwszego dnia ea ludzie im trąbili, że chcą powrotu systemu walki z jedynki. Co zrobili twórcy w tym kierunku? Absolutnie nic XD nie wróżę im dobrej sprzedaży.

23.01.2026 17:26
5
odpowiedz
rpg-7
101
Generał

Niepotrzebnie kombinują, wystarczyło zrobić ulepszoną jedynkę

23.01.2026 17:37
Iselor
6
odpowiedz
Iselor
46
Senator

System walki i podróżowanie w jedynce to była katorga, choć POMYSŁ na grę bardzo spoko, no ale sam pomysł nie uratuje gry jak reszta leży. Tego nawet nie tykam.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl