Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: „Moim zdaniem jest najlepszym aktorem na świecie”. Ta legenda kina jest absolutnym numerem 1 Quentina Tarantino

Forum inne
Dodaj komentarz
16.08.2026 14:10
pyszniak
1
1
odpowiedz
pyszniak
37
Centurion

Marny clickbait

16.08.2026 14:25
Dead Men
2
odpowiedz
2 odpowiedzi
Dead Men
200
Senator

Bo ja wiem, w JB nie wybijał się niczym aktorsko

16.08.2026 18:18
CaliforniaZinger
2.1
2
odpowiedz
CaliforniaZinger
1
Junior

Dead Men Zgadzam się. Dodam tylko, że dla mnie jest tylko poprawnym aktorem, nie legendą jak Daniel Day Lewis czy nawet DiCaprio. DeNiro w filmie jest zawsze DeNiro, ma pakiet swoich standardowych min i gestów i kopiuje je w każdym filmie. Wg mnie tak naprawdę zagrał tylko w Taksówkarzu, potem to kalka. Jak dla mnie aktor potrafi wcielać się w każdą rolę i stawać się tą postacią

18.08.2026 13:47
zwierz4k
2.2
odpowiedz
zwierz4k
1
Chorąży

CaliforniaZinger DDL to legenda, aktor gra raz na 10 lat, zbiera Oskara i znowu znika na 10 lat 🥳 mistrz!

16.08.2026 16:07
3
1
odpowiedz
4 odpowiedzi
wojciechw25811
3
Junior

Tak jak Nolan jest najgorszym rezyserem tak Robert De Niro jest najlepszym aktorem. Z czyms sie nie zgadzacie, bo ja 100% potwierdzam to co napisalem

16.08.2026 18:20
CaliforniaZinger
3.1
2
odpowiedz
CaliforniaZinger
1
Junior

wojciechw25811 Nolan reżyserem jest dobrym, to scenarzystą jest beznadziejnym i od kiedy nie ma jego brata stojącego za scenariuszem jego ostatnie filmy to tragedia. Sam sobie je pisze i mamy efekty typu Tenet, Oppenheimer czy nawet najnowsza Odyseja, choć tu było już ciut lepiej.

18.08.2026 13:44
zwierz4k
3.2
odpowiedz
zwierz4k
1
Chorąży

wojciechw25811 nie cierpie kinematografii Nolana, najbardziej przehajpowany reżyser obok Michaela Baya. obaj mają po jednym jedynym dobrym filmie, nolan-memento, bay-sztanga i cash, reszta to szajs ;)
a czy de niro jest najlepszym aktorem swojej generacji, być może, ale był jeszcze hoffman, nicholson, pacino, devito i cała plejada. konkurencji jest dosyć sporo :P

post wyedytowany przez zwierz4k 2026-08-18 13:46:24
18.08.2026 14:09
Gimemoa
3.3
odpowiedz
Gimemoa
22
Konsul

zwierz4k Ej, ale Transformersy Baya są świetne. I to tak, że do dziś widzę regularnie rolki z jego filmów, teksty, sceny z muzyką czy memy. Do tego regularnie można je oglądać powtarzane w telewizji. A kolejne filmy? O Bumblebee nikt nie pamięta, mimo że to był taki "dobry" film, a kolejny chociaż spoko to zapadł podobnie jak Bumblebee w niepamięć.

A swoją drogą to jeśli chodzi o efekty specjalne to Transformersy Baya są obecnie jednym z przykład obok takiego Davy Jonesa z Piratów z Karaibów, jak dobrze wciąż wyglądają (lepiej od tych w obecnie produkowanych filmach).

19.08.2026 09:11
zwierz4k
3.4
odpowiedz
zwierz4k
1
Chorąży

Gimemoa no ja niestety nie polubiłem się z transformerami ;)

17.08.2026 11:55
-ECA- Elite Clans Assasin
4
odpowiedz
-ECA- Elite Clans Assasin
62
Pancor Jackhammer

Najlepszym aktorem na świecie jest Alec Baldwin, jak się chłop wczuł w swoją rolę na planie filmu "Rust" to się zadziało.
To jest aktorstwo w pełni a nie tam jakaś ściema.

18.08.2026 13:41
zwierz4k
5
odpowiedz
zwierz4k
1
Chorąży

kurde, minęło już 30 lat od premiery, a ja pamietam ten pierwszy raz jak wczoraj. po seansie siedziałem na kanapie jak wryty jeszcze 15 minut, uwielbiam JB!!!

18.08.2026 14:55
[Gammorin]
6
odpowiedz
2 odpowiedzi
[Gammorin]
110
N7

Uwielbiam filmy Qentina, ale sie z nim nie zgadzam. Co prawda De Niro to świetny aktor, ale nie najlepszy. Według mnie lepszy przykładowo jest juz Bruce Willis.

18.08.2026 15:17
elathir
6.1
odpowiedz
elathir
127
Czymże jest nuda?
PLUS

[Gammorin] nie wiem czy Bruca postawiłbym w top 10 w ogóle, to był świetny aktor kina akcji, ale tylko kina akcji bo grał jednak na jedno kopyto, w swojej niszy był świetny ale jak próbował wyjść poza nią to rozczarowywał.

18.08.2026 15:48
[Gammorin]
6.2
odpowiedz
[Gammorin]
110
N7

elathir On akurat mi na myśl przyszedł, jak pomyślałem o Tarantino i wtedy od razu połączyło mi się to z Pulp Fiction. Tam miał świetną rolę, jak większość autorów. Dlatego też film wyszedł bardzo dobrze i jest kultowy do tej pory.

18.08.2026 15:16
elathir
7
odpowiedz
elathir
127
Czymże jest nuda?
PLUS

Z konkurencyjnej pary de Niro i Pacino zawsze jednak wyżej ceniłem Pacino, choc de Niro też wybitnym aktorem jest, więc to kwestia raczej preferencji.

Obaj grali świetne czarne charaktery, postaci tragiczne, bohaterów, de Niro trochę lepiej wypadał moim zdaniem w rolach komediowych ale Pacino za robę w Adwokacie diabła czy Ojcu Chrzestnym (choc tutaj rola de Niro w drugiej części tez jest świetna) wygrywa.

Forum Forum inne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl