Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedUkochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Mody do Paralives już zalewają Steama, a najwięksi fani nie mają wątpliwości. „Nie ma opcji bym wróciła do Simsów”

Forum Gry Symulacyjne
Dodaj komentarz
12.06.2026 14:33
LugiaFan9
1
2
odpowiedz
LugiaFan9
22
Centurion

Jak zawsze, nic specjalnego. Nie mam zamiaru ruszać ani Paralives, ani inZOI, ani The Sims 4, ani nawet The Sims 3. Ten okres mam już (na szczęście) dawno za sobą. Tak czy siak, Paralives to żaden projekt oddający poczucie w stylu "jakby grupa fanów Simsów była sfrustrowana samymi Simsami, więc zrobiła własną grę". To po prostu tani badziew, chcący wybić się na popularności serii The Sims i wykorzystać okazję że EA wali się grunt pod nogami w kwestii tych gier oraz zaufania do nich. Nic nowego, nic ciekawego, temat do zamknięcia.

post wyedytowany przez LugiaFan9 2026-06-12 14:34:23
13.06.2026 02:30
1.1
3
odpowiedz
Eflix
27
Chorąży

LugiaFan9 To Simsy mają już jakiś monopol na life simulatory, a każda inna produkcja tylko chce się na nich wybić, czy coś mnie ominęło przez ostatnie lata? Dobrze że ludzie ogólnie nie mają takiej ciasnej mentalności, bo byśmy mieli z 10 gier na świecie xDDD i te narzekanie, że obrzydliwym ludziom nie podobają się jakieś praktyki i robią własną grę, bo przecież wszyscy powinni dawać się doić i przyzwalac na wszystko, bez żadnej godności i szacunku do siebie. nie ma to jak bronić idiotycznych praktyk i narzekać gdy ktoś wychodzi im na przeciw, niektórzy postradali jakąkolwiek godność ludzką...

post wyedytowany przez Eflix 2026-06-13 02:33:07
13.06.2026 18:09
1.2
odpowiedz
Kasiulkowa
1
Junior

LugiaFan9 Zabawna wypowiedź - niczego nie zamierzasz tknąć, więc komentujesz 😂 A jak nie posmakujesz jedzenia, to też oceniasz czy dobre? 🤣

17.06.2026 13:38
LugiaFan9
1.3
odpowiedz
LugiaFan9
22
Centurion

Kasiulkowa Jeśli wiem, czym coś jest, to jak najbardziej tak zrobię :) Nie szkoda mi ciebie, na prawdę.

17.06.2026 13:41
LugiaFan9
1.4
odpowiedz
LugiaFan9
22
Centurion

Eflix A no mają, nie wiem czy zauważyłeś. Jeśli jednak dla ciebie to jest bronienie idiotyzmów, to myślę, że gadasz do lustra ;) Po twoim poziomie wypowiedzi z resztą widać to o wiele bardziej niż po moim. W każdym razie, nie marnuję więcej czasu na ciebie. Kolejne odpowiedzi możesz wysyłać do powietrza w swoim pokoju :)

12.06.2026 17:01
2
1
odpowiedz
3 odpowiedzi
Megan D.
2
Junior

Jak tylko zobaczyłam, że gra wygląda jak bajka rysunkowa wiedziałam, że nie tknę jej. W Simsach 4 mamy niemal naturalne postaci, a świat także wygląda realnie. Tu jest podróba i tyle. Nie wierzę w zachwyty, szczególnie fanów Simsów. Zresztą takie kom można sobie wymyślać i pisać, co się chce na zamówienie ;)

12.06.2026 17:15
dafton.
2.1
3
odpowiedz
dafton.
35
Konsul

Megan D.

Jak tylko zobaczyłam, że gra wygląda jak bajka rysunkowa wiedziałam

W Simsach 4 mamy niemal naturalne postaci

co xdd

13.06.2026 02:28
2.2
1
odpowiedz
Eflix
27
Chorąży

Megan D. Postacie w Simsach zawsze wyglądały komiksowo, zwłaszcza z 1-3 części i nagle nikomu to nie przeszkadzało, a teraz wymyślanie na siłę xDD 4 jest realistyczna też głównie z modami

17.06.2026 14:11
LugiaFan9
2.3
odpowiedz
LugiaFan9
22
Centurion

Megan D. Nie wiem w sumie, jakim cudem ominął ten komentarz, ale pełna zgoda. Zachwyt nad tymi alternatywnymi tytułami to po prostu idiotyzm, zupełnie nic specjalnego, chociaż okazuje się także, że znajdą się i ludzie, którzy uważają, że opinie pokroju twojej czy mojej są z dupy wyciągnięte. Wystarczy z resztą spojrzeć na odpowiedzi pod twoim komentarzem i pod tym moim także - Na przykład ktoś napisał, że moje myślenie jest "ciasne", przy czym pokazał ze swojej strony właśnie dokładnie to samo co sam mi zarzucił xD Ten kraj z resztą to i tak stan umysłu, tutaj nie ma co kogo brać na poważnie w takich kwestiach.

12.06.2026 17:07
3
odpowiedz
DeltiX
51
Pretorianin

Jak wygląda to w kontekście do inZOI?

12.06.2026 17:42
4
1
odpowiedz
EdwEL
6
Legionista

Brawo EA, kolejną serię gier wydoiliście do końca. Po co się starać, nic tylko brać kasę i wywalić projekt do kosza jak SimCity, na rzecz City Skylines

Forum Forum Gry Symulacyjne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl