Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Młodzi fani anime nie chcą tracić czasu. 1 na 3 widzów przyspiesza odcinki

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
21.09.2026 15:21
1
odpowiedz
Kapelusznik
52
Centurion

To już bardziej zaliczanie niż oglądanie

21.09.2026 15:46
1.1
odpowiedz
toyminator
104
Legend

Kapelusznik Dokładnie. Robię tak z serialami, które chcę obejrzeć. Ale nie są one na tyle dobre, albo są długie i mają dłużyzny, że po prostu chcę je zaliczyć i tyle. I wtedy ogląda się na 1.5 bo szkoda czasu ;D Jeśli serial od początku do końca jest dobry, to tego nie robię. Ale do nadrobienia mam np rekruta, i sobie oglądam na 1.5 bo w uj sezonów to ma.I tak czasami tam są kluchy. Ale do tego też dochodzi oglądanie w oknie. I musze się od tego odzwyczaić, bo skupienie mi siada, i potem muszę zatrzymywać film czy serial, i oglądam na raty. Już to zauważyłem jakiś czas temu.

21.09.2026 15:30
xanat0s
2
odpowiedz
xanat0s
260
Wind of Change

Sam podcasty przesłuchuje na x 2, a eksperymentuje też z x 3, ale to już musi być mega dykcja u autorów :)

Jeżeli coś traktuję technicznie, a nie artystycznie, to nie widzę powodu, żeby sobie nie przyśpieszyć. Nie widzę różnicy w tym, że np. odcinek TBBT obejrzałbym dwa razy szybciej, skoro tam i tak nie zależy mi na walorach artystycznych.

Ale przyznaję, że seriali czy filmów jeszcze tak nie oglądałem, ale filmy na YT (czyli powiedzmy "podcasty z wideo") już tak.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl