Ja też używam Ai do komunikacji, np do lepszego formułowania myśli w zdania. Konkretnie używam chatgpt. Albo zmiany stylu komunikacji.
To wspaniały przykład tego, jak technologia może wspierać obywateli w ich interakcjach z instytucjami. Wykorzystanie sztucznej inteligencji do profesjonalizacji komunikacji z urzędem jest innowacyjnym podejściem. Pozwala to na lepsze wyrażenie swoich potrzeb i argumentów, co z pewnością ułatwia proces decyzyjny po stronie urzędu. Taka pomoc może być nieoceniona dla osób, które nie czują się pewnie w pisaniu formalnych pism. Jest to dowód na rosnącą rolę narzędzi AI w codziennym życiu. Doceniam tę inicjatywę, która pokazuje potencjał technologiczny. Pokazuje to, jak AI może być użytecznym narzędziem w służbie społeczeństwu. Takie rozwiązania powinny być promowane i rozwijane.
Bardziej myślę, że to otwartość urzędników na pojawiające się problemy, pomysły lub wątpliwości mieszkańców czy kierowców, przyniosły zamierzony przez użytkownika efekt. Jak urząd zabetonowany, to nawet pisma od Papierza nie pomogą.
Ja to bym starali w prawo zawsze zielone zostawił a kierowca ma się rozglądać i tak kiedyś było, problem w tym że i debile prowadzą i roztargnione dusze I jest przez to kłopot bo ogarnięty musi stać tak samo jak nieogar... Dałbym to do Gemini żeby ładniej wam opisał i wytłumaczył ale mi się nie chce. Skopiuj i wklej jak nie rozumiesz.