Komentarze do wiadomości: Miał być wielkim finałem Assassin’s Creed: Shadows. Ubisoft właśnie skasował tajemniczy projekt, ale nie wszystko jest stracone

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
06.02.2026 09:32
1
odpowiedz
Assassinek06
117
Konsul

Bardzo dobra wiadomość. AC nie nadaje się do multi. Dobrze, że anulowali i przenieśli środki na coś singlowego.

06.02.2026 10:17
PanDaneX
2
odpowiedz
1 odpowiedź
PanDaneX
16
Konsul

Nigdy nie rozumiałem dodawania jakiegoś upośledzonego multi do gier stworzonych konkretnie pod singlową rozgrywkę... byle krowę wydoić do ostatniej kropli mleka.

06.02.2026 11:01
DarthMadara
2.1
DarthMadara
2
Legionista

PanDaneX Akurat w Assassin's Creed (aż do black flaga) tryb multi był bardzo spoko :)
Ale sami sobie zrobili kuku, wycinając wątek współczesny w grach AC.

06.02.2026 10:59
DarthMadara
3
odpowiedz
DarthMadara
2
Legionista

Jak czytam o tych "wspaniałych" pomysłach, to wcale się nie dziwię że padają.
Nie wiem czemu nie zrobią:
- remake/remaster Prince of Persia 2008 z kontynuacją,
- remake Assassin's Creed 1 z dodatkową historią a gier PSP i DS + wątkami z revelations,
- kolejnego Assassina, ale kontynuacje Rouge albo jako inny templariusz.
- Nowego Raymana w 3D, albo remake Raymana 2 i 3 - fani pokazali że w UE5 byłyby to hity sprzedażowe...

Nie wiem na co czekają...
Wycieli wątek współczesny z gier AC i teraz mają problem, a szkoda bo aż do Rouge był dość dobry (najlepszy oczywiście był w trójce) pożałowali na scenarzystów i innych twórców fabuły i teraz zdziwienie że lipa.

post wyedytowany przez DarthMadara 2026-02-06 11:03:23
Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl