No-no, ładnie to wygląda. Choć z drugiej strony walka nieco zbyt intensywna i przez to chaotyczna, ale to jest mniej więcej to czego oczekiwałem.
Tylko graficznie, to jednak jest taka trochę Andromeda 1.50, oczekiwałem czegoś ciut lepszego. Ale i tak wygląda to bardzo dobrze.
Może będzie godny następca Mass Effecta. Szkoda, że nie będzie Polskiej wersji, no ale trudno.

No niestety ---->
Kto chce, to niech się wpisze. Chociaż wątpię, żeby to coś dało, ale może...
https://steamcommunity.com/app/3230960/discussions/0/601918324743432815/?tscn=1773852647
Wygląda jak Mass Effect. Co jest chyba dobre.
Nawet bardziej niż w Mass Effect podoba mi się założenie tej gry, że nie ma tam żadnych "obcych". Wszystkie dziwne, nieludzkie istoty spotykane w grze to albo wytwory albo ewolucja naszego gatunku pod wpływem obcych środowisk. To bardzo ciekawa wizja.
Jestem jednak ciekaw jeszcze jednej rzeczy, tym razem nie fabularnej a gameplayowej. Czy choć w ograniczonym zakresie będzie można polatać po przestrzeni kosmicznej, czy też może statek będzie tylko dekoracją i punktem szybkiej podróży jak w serii Outer Worlds. W materiałach dotyczących tej gry nie znalazłem póki co nic na ten temat.