To chyba nie "kultura" tylko zrozumienie, co jest potrzebne do wygrania w danym trybie - najwyraźniej konsolowcy odpalają z menu gry szybki mecz i nawet nie zastanawiają się, w jakim rodzaju rozgrywki biorą udział, bo w każdym grają tak samo (może nie dotyczy to każdego, ale chyba wiecie o co mi chodzi).
A ja bym chętnie crossplay wyłączył. Ze względu na "konsolowców". Niestety, nie wiedzieć czemu w odróżnieniu od nich, nie mogę tego zrobić
Kiedyś grałem na PC po przesiadce z PC na konsole nie wyobrażam sobie wrócić do PC nie obrażając pctopwców po prostu pad lepiej mi leży
Gracz który pokazał jak wyłączyć cross na PC dostał bana. Jest problem bo w warunkach umowy nie ma nic o edytowaniu pliku konfiguracyjnego. Moim zdaniem skoro konsolowy mają możliwość wyłączenia crossa to dlaczego tej opcji nie mają PCtowcy. Ja mam dość tego przymuszania mnie... do walki z autoaimingiem i dziećmi na konsolach. Dlatego nie kupię tej gry.
Mi brakuje dodatkowej funkcji w crossplay. Blokowanie graczy, którzy grają za pomocą myszki i klawiatury lub kierownicy (w zależności od gry). Żaden gracz konsolowy grając na padzie nie ma szans z graczem, który właśnie używa myszki i klawiatury.
Czyli swoją ułomność w grze chcesz zrekompensować sprowadzaniem innych do swojego poziomu?
Jak przeciwnik będzie zbyt trudny to też ban, bo sobie nie radzisz ??
Polecam sapera albo pasjansa ????
czy ty kotsc262479 się dobrze czujesz? sam jesteś ułomny pisząc takie bzdury. To tak jakby w wyścigach F1 miałby ktoś jechać zwykłym samochodem... taki kierowca nie miałby żadnych szans choćby miał najlepsze umiejętności ze wszystkich kierowców.
No tak, pecetowcy to samo zło ale za to konsolowcy ze swoimi padami przekonani o swojej wspaniałości są jakże oświeceni ??
No właśnie nie grając na padzie nie mamy szans z myszką. Mysz jest dużo szybsza i precyzyjna od pada.
No spoko ale jak jakaś gierka wychodzi tylko na konsolę to jak się ją uruchomi na kompie?
Chcialem napisac do innego posta a wyslalo mi tu zajebiscie