Durny komentarz "nir ma szumu na spolecznosciowych" lol, wiekszosc ludzi czekajacych na nowych heroesow to pewnie starzy wyjadacze po 40stce ktorzy maja gdzies media spolecznosciowe i bezsensowne pitu pitu.
W przypadku hirołsów szum w mediach społecznościowych nie powinien być wyznacznikiem. Głównym targetem tej gry nie są nastoletni gracze. Za siebie mogę jedynie powiedzieć, że dodałem do wishlisty Olden Ere ale kompletnie nie śledzę postów w mediach Ubisoftu czy tam Frozenu. Wyjdzie gra to ją kupię, tyle.
Dla młodszych pokoleń graczy wychowanych na FB, Twitch, Discord pokroju osobnika z X stawiającego zarzuty studiu o niską popularność tytułu wyznacznikiem praktycznie wszystkiego stały się social media. Podczas gdy na Steam setki a być może i tysiące ludzi ogrywają demo w nieskończoność dzięki generatorowi map.
https://www.gry-online.pl/newsroom/homm-olden-era-jeszcze-nie-wyszlo-a-juz-pochlania-graczy-nawet-na/z82f925
Jestem wielkim fanem HoM&M 3, też nie śledzę postów ale na grę czekam z niecierpliwością. I nie interesują mnie opinie w multimediach, kupię HoM&M Olden Era jaka by nie była.
Szczere gratulacje. W gre widac wlozone tone serca i pomyslunku. Zasluguja na sukces, ktory mam nadzieje ze gra odniesie.
40+ widzialem dawno temy zapowiedz cos tam przeczytalem z rok temu i teraz czekam.
Jak ktoś wspomniał Target grupa to ludzie 40+. Problem ze ich wishlisty to nie “chciałbym te grę szybko kupić” ale bardzie “to długa lista gier w które chciałbym mieć czas zagrać”
Wishlisty steama są jedynie wyznacznikiem tego jak źle to narzędzie jest zaprojektowane. Produkcja wisząca ze statustem "wkrótce dostępne" przez 6 miesięcy powinna być kasowana z platformy jako porzucona przez twórców. Może to by nauczyło szacunku do czasu, dat, budowania hype