Komentarze do wiadomości: Liczyliście na dłuższą znajomość z Meredith w Cyberpunku 2077? Teraz możecie spędzić z nią więcej czasu i rozwinąć romans

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
24.06.2026 14:10
1
odpowiedz
Assassinek06
122
Generał

Poza wątkiem Panam to w CP nie ma nic ciekawego.

24.06.2026 14:50
Silas1415
2
odpowiedz
Silas1415
31
Konsul

A jak dla mnie to ogólnie świat Cyberpunka jest dość ciekawy. Z jednej strony przedstawia się tu takie szybkie, energiczne życie, przy tym najczęściej krótkie, by odejść jako legenda, a z drugiej jest tu sporo tej melancholii przez życie w pułapce systemu, też w ramach właśnie tego motywu bycia zapamiętanym przez śmierć, ale i ogólnie samej walki z korporacjami, zatracaniem się człowieczeństwa, czy też własnego "ja" jak w wątku z Johnym i takie powolne momenty, gdzie V ma refleksje co do tych rzeczy, imo bardzo wybrzmiewają w całej narracji i trochę między innymi przez to chce mi się do tego świata wracać i niedługo chyba znów to zrobię :)

post wyedytowany przez Silas1415 2026-06-24 14:50:45
Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl