Jakoś nikomu nie przeszkadzają roboty spawające czy malujące nadwozia naszych samochodów. A co z lakiernikami i spawaczami? Wielka afera, bo technologia dobiera się fo poftfeli tych którzy do tej pory czuli się bezpiecznie.
AI już nie zniknie i po jakimś czasie już będzie czymś normalnym. Jak wdrażali elektryczność to też były krzyki, że producenci lamp naftowych pójdą z torbami, jak wprowadzano maszyny parowe to np. w Łodzi odbył się bunt wśród producentów tekstyliów tzw. Luddyzm Łódzki związany z zastąpieniem pracowników przez maszyny.
Znafca wielki się znalazł.
I gó* wiesz o temacie AI i piszesz nie na temat względem artykułu bo on się właśnie tyczy tematu tego, że AI to nie jest żaden magiczny monolit, w kontekście którego twój post to nic innego jak tępe pie*nie od rzeczy, godne wieśniaka którym jesteś...
Ps. Zalatuje od ciebie na kilometr botem "promującym" bańkę AI, botem którego jedyną funkcją było odnieść się do tematu a który i to spie*ł...
Naprawde ludzi pop.... To kazde narzedzie jak kazde onne. Ja sie pytam gdzie ci wszyscy placzkowie byli jak np. muzycy zaczeli korzystac z sekwencerow? Gdzie ci wszyscy placzkowie byli jak graficy zaczeli korzystac z tabletow fraficznych? Gdzie ci wszyscy placzkowie byli jak developerze przesiedli sie z DirectX 11 na 12???
Kolejny... PRZECZYTAJ ŁASKAWIE K* ARTYKUŁ! zanim zaczniesz go komentować...
O KTÓRYM AI piszesz? Nie napisałeś, więc sobie założę jak mi wygodnie, będzie dyskusja godna roku 2025'go:
Gdzie mieli być jak żaden z podanych przykładów nie powstał przez zpiracenie ich własności, nie szpiegował ich, nie tworzył obleśnych filmów z ich udziałem, nie łgał w żywe oczy bez ponoszenia odpowiedzialności?
Ps. A z tą przesiadką Dx11 na Dx12 to dopiero poleciałeś. Co, jakieś zaprzyjaźnione z tobą shadery straciły prace...?