Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedUkochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Legendarny shonen powrócił na Disney+ z najkrótszym od 17 lat sezonem, ale na próżno szukać polskiej wersji językowej

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
27.07.2026 10:08
Crazy_Bambino
1
odpowiedz
Crazy_Bambino
53
Pretorianin

"Ostatnim tak krótkim sezonem był jedenasty poprzedniej serii – składał się z siedmiu epizodów i ukazał się w 2009 roku"

Z tego co pamiętam to Bleach wychodził taśmowo co tydzień przez cały rok (nie wliczając obecnego arcu Thousand-Year Blood War) i nawet jak sezon 11 miał te 7 odcinków to tydzień po nim wychodził dwunasty.

Jeszcze chciał bym tylko napisać że skoro materiału mają tylko na 10 odcinków i żeby nie było nierównego tempa które dla mnie jest absolutnym killerem jeżeli chodzi o seriale to dobrze że zamkną serie w mniejszej ilości odcinków.

post wyedytowany przez Crazy_Bambino 2026-07-27 10:11:03
27.07.2026 10:44
Mangas
2
odpowiedz
Mangas
7
Pretorianin

Jak tylko D+ pojawił się w Polsce w 2022 roku, kupiłem subskrypcję właśnie dla Bleach'a, ale kiedy zobaczyłem, że potraktowali nas jak g***o, zwątpiłem. Widzę, że mimo upływu paru lat, nadal nic się w tej kwestii nie zmieniło.

post wyedytowany przez Mangas 2026-07-27 10:47:14
Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl