Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Kultowy element Tomb Raidera powraca w Legacy of Atlantis. Twórcy ujawniają kulisy odświeżonej walki

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
18.08.2026 11:19
1
1
odpowiedz
marekk258
8
Chorąży

Trzymam kciuki za ten tytuł. Część zespołu jest Polska, więc chłopaki powinni dać radę!

post wyedytowany przez marekk258 2026-08-18 11:19:58
18.08.2026 11:43
1.1
4
odpowiedz
nazgul-r4jdowi3c
1
Pretorianin

Wystarczy napisać poprawnie - polska. To przymiotnik.

18.08.2026 11:43
rafq4
2
odpowiedz
rafq4
193
Shadow in the darkness

Mi szkoda tylko, że nie będzie to bezpośrednia kontynuacja trylogii "survivor". Przywykłem już do tamtej Lary i liczyłem na kontynuację tamtej serii. No ale nowej gry nie skreślam, czekam na więcej informacji, materiałów i gameplayów.

18.08.2026 13:25
zwierz4k
3
odpowiedz
zwierz4k
1
Chorąży

mam nadzieje, ze będzie dużo fajnych skąpych kostiumów odblokowywanych w ciągu kampanii, najlepiej w podobnym stylu jak w stellar blade 😜

18.08.2026 15:43
Rokko
4
odpowiedz
Rokko
0
Chorąży

Co za tandeta. Zamiast dać normalnie te pistolety, to będzie ładowanie jakiegoś paska i odpalanie rage mode. 🤦 Chyba jednak wolę oryginał, czy remaster zamiast tego nowoczesnego guana.

18.08.2026 17:54
5
odpowiedz
Robosss
79
Konsul

"Zbieranie surowców i crafting" - Już mi się to nie podoba. Wolę gry bez głupot.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl