Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Kultowe The Wolf Among Us otrzyma remaster niemal dokładnie 13 lat po debiucie. Jest data premiery

Forum Gry Przygodowe
Dodaj komentarz
26.08.2026 23:40
MrPawlo112
1
1
odpowiedz
MrPawlo112
71
Pretorianin

Mam nadzieję że dla posiadaczy oryginału jakaś zniżka, najlepiej to jak CD - po prostu za darmo. W sumie z drugiej strony, gry
Telltale pod kątem graficznym i rozgrywki (mówię o grach typu Wolf Among Us albo TWD) starzeją się na tyle wdzięcznie że w sumie można się zastanowić czy remaster jest potrzebny.

post wyedytowany przez MrPawlo112 2026-08-26 23:42:11
27.08.2026 00:24
1.1
odpowiedz
kon315
7
Junior

MrPawlo112 No właśnie jest niepotrzebny. Chyba tylko po to, żeby podbić cenę i spróbować trochę zarobić przed premierą 2 części. Ewentualnie spróbować przebić się do nowych pokoleń graczy, ale to raczej dość ciężkie zadanie.

27.08.2026 00:57
Racja
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Racja
18
Generał

Fajnie bo wtedy zacząłem i nie skończyłem. Zagram.

27.08.2026 08:00
Sepecha
2.1
odpowiedz
Sepecha
6
Centurion

Racja Też kiedyś zacząłem i nie dokończyłem, ale taki remaster mnie zachęca do powrotu do pierwowzoru właśnie, bo znając życie, za odświeżoną grafikę policzą sobie słono. CDP szybko przyzwyczaja do dobrego

27.08.2026 08:01
3
2
odpowiedz
Legalizex
98
Generał

Tylko po co ten remaster? Co tutaj dokładnie jest do remasterowania? Ta gra ma stylizowaną, "komiksową" grafikę tak jak reszta gier Telltale. W żaden sposób nie zrobią tego realistyczniejszym. Nie ma też z tego co wiem żadnych problemów z kompatybilnością, uruchamianiem tych gier na nowych systemach.
Cała farsa tylko po to, żeby zrobić wydanie na nowe konsole i switcha, ale żeby się lepiej sprzedało trzeba dodać "Remastered" do tytułu.
Słaba zagrywka.

Forum Forum Gry Przygodowe
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl