Komentarze do wiadomości: Krytykowane Sons of Sparta to „God of War z PSX”. Twórcy zapewniają, że dzięki nowej grze fani zupełnie inaczej spojrzą na decyzje Kratosa w nordyckiej sadze

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
17.02.2026 02:22
1
1
odpowiedz
Edward Jochensen
1
Junior

Taaaa, szkoda tylko, ze wiek w, którym Kratos tam lata to wiek gdzie powinien być maltretowany w ,,szkole wojskowej" w Sparcie... do 18 roku zycia. Szkoda, ze twórcy ani nie rozumieją w jakim społeczeństwie on żył ani nie rozumieją postaci Kratosa. Ale to spoko nowy Bóg Wojny to bardziej Bóg ,,Jestem stary i zmęczony"

17.02.2026 10:01
SpookyYuuki
1.1
1
SpookyYuuki
75
Generał

Edward Jochensen Te gry to fantastyka. Nie symulator spartanina. Ważne aby rozgrywka dawała frajdę.

17.02.2026 12:09
1.2
bjblazkowicz
16
Legionista

SpookyYuuki Edwardowi chodzi raczej o to, że fabuła stoi w sprzeczności z historią opowiedzianą w jedynce, gdzie informacja o jego szkoleniu się pojawia. Co do samej gry to się nie wypowiadam. Nie grałem i po obejrzeniu kawałka gameplayu nie zamierzam. Wygląda to fatalnie - zarówno pod względem grafiki jak rozgrywki.

17.02.2026 13:34
1.3
BlackTone
52
Generał

Edward Jochensen Polecam się do edukować o czym jest Sons of Sparta jeśli chodzi o kontekst

17.02.2026 15:45
1.4
Edward Jochensen
1
Junior

BlackTone XD, no tak juz widzę ja Sparta ie wysyłają za jakimś noname dwóch typów. Ja nawet nie skomentuje czemu Deimos nie ma znamienia.

17.02.2026 15:47
1.5
Edward Jochensen
1
Junior

SpookyYuuki Hmmmm a potem mamy takie gówno jak z Star wars, Warhammer , dnd wszystko dla wszystkich czyli dla nikogo.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl