Konsola Nvidia Shield trafiła na rynek
Ja też nie może byc tak samo jak z OUYA jak pamiętamy to był złom najwyższej klasy
100 dolarów więcej za dysk 500 giga? hahahahahahaha.
16 gb w podstawowej wersji?
Chamskie zagranie typu: damy ci dysk 500 gb ale dopłać 100 dolarów albo ciesz się 16 gb:D
Wiecej mam w komórce pamieci niż oni w konsoli chcą dać:D
Kupił bym i zagrał bym na niej w Pac Mana.
Pad jest podobny do tego z X360 i One, ale wątpię, by ta konsola podbiła rynek co do PS4 i XONE się nie umywa.
jaalboja [4] https://www.gry-online.pl/forum/komentarz-konsola-nvidia-shield-trafila-na-rynek/zed15758?N=1#post0-13719425
Chamskie zagranie typu: damy ci dysk 500 gb ale dopłać 100 dolarów albo ciesz się 16 gb:D
A to wczoraj się obudziłeś, trzeba zarobić na brakach, swoją drogę jestem ciekawy jak ten crysis 3 na tym chodzi i wygląda.
W sumie to jest taka jak by konsola jak ps4? Tylko ze gry sciagac trzeba bedzie czy kupic bedzie kiedys mozna?
Konsola do gier na androida. na co to komu? Żeby grać w Angry birdsy czy inne gierki? Albo jak wyjdzie jakaś gra na andka z PC-ta to ile ich będzie? Kilka najwyżej
NViDie cały czas widzę boli dupa o te układy od AMD w konsolkach. Niech wypuszczą jeszcze z 50 takich konsol z Androidem, to może z którąś się "wstrzelą"
Po za tym kto im to kupi jak najpierw to muszą mieć gry, a po co ktoś miałby robić na to exy jak łatwo można piracić, nowe konsole niezdobyte, to komu się to opłaca? Choć ps4 w pewien sposób "złamali" już w brazylii, to i tak sądzę, że sony to będzie w stanie zablokować i wróci do normy.
Mogli się skumać z Amazonem...może razem zapewniliby sobie większe wsparcie developerskie.
MS stworzył niby narzędzie do przenoszenia gier z andka na wina, które samo przetwarza kod i informuje programistów, co muszą przeprogramować sami. Gdyby stworzyć coś, co działa w drugą stronę, to kto wie, może gry popłynęłyby na tą ich konsolkę. Byłoby im dużo łatwiej, gdyby dysponowali jakąś usługą typu TV, może gdyby kupili deezera lub spotify. Muszą mieć coś, co stworzy im bazę klientów, bez tego nikt nie będzie portował gier, a dla typowych andkowych produkcji nie warto wydawać 1100 zł, skoro można dołożyć trzy stówki i kupić PS4 lub XONE. Póki co wróżę im taki sam sukces, jak odnieśli poprzednicy z tymi ich "konsolami"...
To wygląda tak bardzo źle... w środku konsoli kabelki przyklejone taśmą? serio? SERIO?... Boże, to wygląda jak jakaś gruba beta, powinni to sprzedawać za 70 dolców maksymalnie i to w wersji 500 gb.
Przewodowy pad 250 zł :D
Half-Life 2 na konsoli opartej o system Android? Ke?
Podzieli los OUYA.
Zresztą Nvidia wydała już wcześniej tą ni-to konsolę ni-to tablet też na androidzie. Nie wiem czy sprzedaż tego czegoś zwróci koszta R&D i otwarcia linii montażowej gdzieś w chinach ;)
Chyba już znamy finishe starań konsol pod podzespołami telefonów (lub telefonów - konsol). Żadnej jak na razie niezbyt się udało.