Komentarze do wiadomości: Konkurencja dla uniwersum Gry o tron nadciąga. Apple TV zekranizuje popularną serię fantasy dzięki „bezprecedensowej” umowie

Forum filmy i seriale fantasy
Dodaj komentarz
29.01.2026 09:56
1
odpowiedz
TheFrediPL
114
Generał

Najlepsza seria dostaje adaptacje, mam nadzieje że sie uda. Ale jak sanderson ma pisać scenariusz i mieć konsultacje to powinno być bardzo dobrze.

post wyedytowany przez TheFrediPL 2026-01-29 09:57:49
29.01.2026 10:42
TheFourthBridge
2
odpowiedz
TheFourthBridge
32
Tenisowy

Super, jestem fanem  Sandersona, chociaż mam swoje obawy czy uda im się to dobrze odwzorować. Zwłaszcza w Archiwum Burzowego Światła, żeby efekt był satysfakcjonujący i udało im się dobrze odwzorować Strzaskane Równiny, to potrzebne będą tiry pieniędzy.

Mimo wszystko cieszę się, że robie Apple TV, bo jakość ich seriali jest nieporównywalnie lepsza niż tych Netflixowych

29.01.2026 11:20
3
odpowiedz
Ash42
15
Legionista

2000- wo super, już nie mogę się doczekać ekranizacji mojej ulubionej książki!
2020- błagam nie róbcie mi tego.

Cała nadzieja w tym, że prawnicy Brandona rzeczywiście zrobili swoją robotę i rzeczywiście będzie miał taki wpływ na produkcje jak się reklamuje. Jakoś w to wątpię.

Forum Forum filmy i seriale fantasy
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl