od kiedy tydzień to kilka dni? XD
PS dal mnie uboga lista, tam znalazłem co najwyżej kilka tytułów
Wszystkie serie co prawda już widziałem, ale nie wszystkie z polskim przekładem, więc chętnie sobie przypomnę. Jak dla mnie lista "na dzień dobry" bardzo dobra. Ciekawy teraz jestem ceny i kwestii powstania apliikacji na Smart TV.
A gdzie chinczyki? Miały być od bibli. Lista uboga bez żadnych konkretów. I nie wiadomo jakie będą mieli podejście do wydawania anime z bieżących sezonów. Bo jeśli jedynie, co w swojej ofercie będą mieli, to jakieś tam sezony, które były x lat temu czy z poprzednich sezonów, to nie ma szans, że się to utrzyma.
Nadzieja w chiśkich anime, bo tam jest co odkrywać.
Część z tych tytułów jest na Netflixie. Czy to znaczy, że stamtąd znikną, czy że będą na obu platformach?
W sumie straszna kicha.
3 popularne tytuły (The Eminence in Shadow, Dandadan, Dangers in my Heart) , a do tego Dandadan nie ma ostatniego sezonu, Call of the Night również.
Reszta raczej zapychacze.
szczerze? o żadnym z tych tytułów nie słyszałem... z czym do Polskich użytkowników?
Bieda ofertą która nawet nie zainteresowałaby otaku?
3/4 tego to new gen mielizna, overhype albo isekai typu kopiuj wklej
Nic absolutnie nie znam, mogliby chociaz dac takie kultowe anime jak naruto, dragon ball, czy aot
Ludzie naprawdę nie znacie Dandadan, Parasait czy Shadows. Czarne Chmury to moim zdaniem 2 najlepszy romans w anime, Zew Nocy też jest super zwłaszcza drugi sezon. Reszta to większości nisko oceniane isekaje lub zwykłe fantazy, połowy to nawet ja nie widziałem a dużo anime oglądam. Baza ma się powiększać zwłaszcza liczę na wiele nowości bo oglądanie na Crunchyrolu oraz Shindenie jest niewygodne.