Ten sam exploit to był w BF3, 13 lat temu. Ciągle te same błedy.
Jeszcze długa droga przed nimi. Wciąż widzę błędy w tłumaczeniu opisów broni i kilka broni nie odtwarzają dźwiękowe łusek lub robią to niepoprawnie. To dość oczywiste błędy.
Za 2-3 lata kupię na przecenie i przesiądę się z Battlefielda 4. W między czasie usuną wszystkie zauważalne błędy. Żeby po pracy robić drugą - za beta testera - to ja nigdy nie zrozumiem.
No raczej nie, bo tu nie ma jakiś game break bugów. Owszem sporo mogą dodać/poprawić, ale jak na start jest 4+ jako całokształt. Grałem każdy tryb + 50 meczów BR, i w zasadzie główne zarzuty to lepszy balans broni i nieznaczne usprawnienia typu poprawa spawnów, bo te są zwyczajnie źle rozwiązane. Trochę gliczy teksturowych do poprawy na BR oraz zrobienei osobnej karty statystych dla tego trybu też byłoby miłym akcentem. Dla mnei to 1 BF jaki gram, więc możę trochę im wybaczam, ale jeżdzić po tej grze nie wypada, bo obiektywnie trzeba przyznać, że jest solidnei zrobiona. Dobra rozwałka oraz świetna optymalizacja jak na ten poziom detali i taki rozmach walk. Aha no mogę sięczepić trochę map, bo faktycznie są albo za małe niektóre, albo źle zaprojektowane.
W tym przypadku twórcy się postarali (podobnie jak z BF 1) i zdecydowanie nie jesteś w nowym BF-ie beta testerem. Kupować i grać, dopóki jest z kim i przeciw komu bo za dwa, trzy lata ukaże się kolejna część i serwery opustoszeją na korzyść nowego.
Nie wiem jak z ilością graczy w BF4 ale na moje nie warto . BF6 próbuje być wszystkim więc wychodzi nijako . Jak chcesz sobie po prostu pobiegać i postrzelać to nie widzę powodu żeby kupować bf6 on jest po prostu poprawny. W BF4 masz chociaż realne korzyści z awansu jak lepsze bronie czy modyfikatory tutaj praktycznie jest to nieodczuwalne. Sama walka to w zasadzie albo kampienie albo 4s pomiędzy życiem a śmiercią.