Nawet się nie zastanawiam.
90zł za Windrose i 112 za Olden Era to mamy 200zł za dziesiątki/setki godzin grania.

Start wydaje się bardzo udany – w tej chwili w Heroes of Might and Magic: Olden Era gra jednocześnie ponad 6300 osób jednocześnie
Troche bezsensu podawac takie dane PIETNASCIE MINUT po starcie gry.
Juz jest 10k. Wrzuce screena bo nigdy nie trafilem takich liczb. Zostawiam dla potomnych. ;)
EDIT: 15k Idzie jak burza. Juz mamy przebitke 6tki i 7mki, choc one byly tez chyba na Uplay czy jak to tam sie nazywalo, ale watpie zeby tam bylo o az tyle wiecej.
Ale to akurat bylo wrecz oczekiwane.
BTW. Pierwsze miejsce w topsellersach globalnych. Wylaczajac CounterStrike F2P. Wyzej niz Diablo 4 i nowa Forza. I to przy tak niskiej cenie (a ta lista jest wedlug totalnego przychodu).
Ktos tam teraz w Unfrozen skacze po suficie z radosci. ;)
Bardzo pozytywne zaskoczenie jeśli chodzi o cenę. Mogli zainkasować za nostalgię, ale zdecydowali się tego nie robić. Super sprawa!
Serwus. A czy to nie jest czasem gierka od niezbyt godziwych ruskich?
Pytam bo nie siedzę w branży a nie chciałbym wspierać zakupem najazdu na naszych sąsiadów.
Kupiłbym, ale nie mam Windowsa. Myślałem, że w 2026 roku wydawanie gier na macOS to już raczej jest powszechna praktyka. Ale ofc tak czy siak kupię za jakiś czas.
Super cena. Kupiłem, ale wczoraj ledwo co zacząłem Lord of Hatred. Pewnie będę sobie pykał na zmianę w najbliższych dniach. A jeszcze nowa kampania w Songs of Conquest czeka do ogrania.
150 zł za grę która wygląda jak mobilka i nie ma pełnego voice actingu w kampanii? Kogoś nieźle powariowało.
Dobrze, że teraz jest promocja na 112 zł, ale to i tak trochę za dużo jak na tak budzetową produkcje. To powinno kosztować 90 zł max
40k online i 90/100 ocena. W Early Access, nie wiem ile w historii bylo gier tak dobrych zeby mialo 90/100 w EA, ale napewno malo.
Nie zdziwilbym sie jakby gra skonczyla jako najlepsza i najlepiej sprzedajaca sie gra w serii.
Kiszak pewnie juz na oiomie.