Komentarze do opinii: „Komisarz Gajewski starzał się razem ze mną” - rozmawiamy z twórcą Gliny

Forum inne
Dodaj komentarz
30.10.2025 22:58
1
odpowiedz
sk8un
12
Legionista

Premium VIP

10 razy sprawdzałem czy oby na pewno nie jestem na filmwebie.....no niestety.....proponuję aby na portalu o grach, pisać o grach. Po drugie nowy look to kolejny gwóźdź.....wiadomo do czego.

31.10.2025 23:59
1.1
tynwar
96
Senator

sk8un
Jesteś chyba nieprzytomny, idź wcześniej spać zamiast przeglądać o tej porze, bo nie zauważyłeś nawet, że jesteś w dziale filmomaniaka. A wiesz, że gol to nie jest tylko serwis o grach, a spory serwis o wielu rzeczach z grami jako główna tematyka, a serwis jest spory, bo właściciel nie jest mały, więc trudno uzasadnić monotematyczny serwis? Swoją drogą ten dział filmomaniaka istnieje już od naprawdę wielu lat.

01.11.2025 00:04
2
odpowiedz
sk8un
12
Legionista

Premium VIP

Musze Cię zmartwić. Jestem bardziej przytomny niż myślisz. Gdybym chciał czytać o czymkolwiek innym niż o grach nie wpisywał bym w przeglądarkę nazwy gryonline.pl tylko filmweb.pl

01.11.2025 07:08
3
odpowiedz
NightGeisha
4
Generał

Beznadziejny serial o niczym.

Forum Forum inne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl