Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze Kanon Polskiego PC Master Race — Iselor

Forum Top-listy
Dodaj komentarz
01.10.2026 17:05
Iselor
1
odpowiedz
Iselor
52
Senator
MAX

No powiedzmy że tak. Nie pamiętam czy to były pliki ini w Diablo II żeby mniej miejsca zajmowały (nie miałem filmików bo dysk był za mały i gra się nie instalowała xd)

01.10.2026 21:54
WolfDale
😂
1.1
odpowiedz
WolfDale
110
~sv_cheats 1

Iselor Też raz czy dwa razy w życiu miałem taką przygodę na jednym z moich komputerów, że po prostu nie dało rady pomieścić gry razem z systemem. Również bardzo możliwe że gwiazdą tego wydarzenia było Diablo II.

Pamiętam też z tamtego okresu ile piratów latało właśnie z wyciętą muzyką, filmami i tak dalej gdzie z gry która potrafiła zajmować kilka giga robiło się jakieś 900 mega.

01.10.2026 17:10
kluhmen
2
1
odpowiedz
kluhmen
193
Catch the Rainbow

"Pirat z giełdy lub bazaru" to ja pamiętam jak kupiłem Heroes 3: Armageddon's Blade myśląc, że to pełnoprawną gra, a to dodatek wymagający podstawki xd

Forum Forum Top-listy
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl