Komentarze do wiadomości: Jedno z najwspanialszych doświadczeń gamingowych z oceną 95/100 na Steam w Xbox Game Pass

Forum Gry Logiczne
Dodaj komentarz
27.01.2026 14:14
1
odpowiedz
user1135028165e
3
Legionista

Posiadam Xbox PC Game Pass, tylko PC bo nawet nie mam konsoli. W samym styczniu tego roku na PC Game Pass doszło około 14 nowych gier o wartości na np. Steamie około 2000zł. Przyznaję szczerzę, że nie przyłożyłem się do tego i liczyłem bardzo szybko i po łebkach więc trzeba przyjąć margines +/- 300zł oraz +/- 2 gry. Dodam, że niektóre ceny gier liczonych przeze mnie to ceny z aktualnej promocji/wyprzedaży na Steam więc są sporo niższe niż cena regularna. Gry są bardzo rozmaite, od Simsów przez symulatory jak Quarantine Zone, klasyki jak jedynka Final Fantasy i gry typowe dla dzieci jak My Little Pony do produkcji wysokobudżetowych jak Star Wars Outlaws, Resident Evil Village i Death Stranding. Za to wszystko ja płacę dokładnie 48zł brutto na miesiąc. Wiem, że na konsole jest drożej ale ja piszę tylko o PC, zresztą gracze konsolowi są bardziej ogarnięci i wyrozumiali oraz wiedzą, że nie ma nic za darmo. Gracze komputerowi i tak ciągle narzekają, że PC Game Pass to jedno wielkie gó..o oraz złodzieje. No więc jeżeli w tej styczniowej ofercie nie znalazłeś choć jednej gry, tylko jednej którą miałbyś ochotę spróbować, przetestować to ja już ku..a nie wiem jakie ty masz oczekiwania i wymagania!?!?!? To pomyśl, że.....to może właśnie z tobą jest coś nie tak??? Anuluj subskrypcję, nie ma przymusu płacenia, i przestań siać hejt i nienawiść bo już rzygać się chce!!!

27.01.2026 14:18
1.1
user1135028165e
3
Legionista

user1135028165e dodam jeszcze tylko, że na PC Game Pass mam dostępne grubo ponad 500 gier za kwotę i cenę jednej dobrej pizzy lub trzech piw w spoko knajpie! Jeżeli to jest za dużo to ja nie wiem....ale niektórzy z was chyba zatrzymali się w rozwoju w roku 2000!!!

Forum Forum Gry Logiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl