Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: „Jedno z największych naruszeń praw autorskich w historii”. Wydawcy pozywają Google za potajemne szkolenie Gemini AI

Forum Technologiczne
Dodaj komentarz
16.07.2026 11:13
Wronski
1
odpowiedz
Wronski
42
Senator

Pewnie jakas groszowa sprawa, pojda z nimi na ugode.

16.07.2026 11:56
TyreseMaxey
2
9
odpowiedz
TyreseMaxey
21
Pretorianin

przeciez to od dawna wiadomo, ze firmy od AI w tym google piraca tresci do szkolenia swoich modeli
dlatego to dla mnie dodatkowy argument, zeby korzystac z arbitrazu regionalnego za ich uslugi oraz ze zmodowanych aplikacji typu youtube revanced, ktore odblokowuja platne funkcje
walic wielkie zlodziejskie korporacje

post wyedytowany przez TyreseMaxey 2026-07-16 11:57:51
16.07.2026 13:17
DarthMadara
3
4
odpowiedz
DarthMadara
6
Konsul

Wow. Korpo kradnie. Co za nowość.

16.07.2026 14:38
4
3
odpowiedz
1 odpowiedź
rafalr25
4
Junior

Ale nam wmawiają od dekad że to Chiny nie szanują prawa własności intelektualnej.

18.07.2026 09:17
4.1
odpowiedz
KozaSWD
58
Pretorianin

rafalr25 Ja mam nawet inne wrażenie. Jakiś czas temu chciałem kupić podkładkę chłodzącą pod laptopa, jakąś myszkę i coś jeszcze. Najpierw sprawdziłem na polskich stronach, a później.. tak, na Temu. Okazało się że tam są dokładnie te same produkty, tylko 2x tańsze. Czy Chińczycy skopiowali? Odwrotnie. Poczytałem sobie o historii tych produktów i okazuje się, że chińskie wyszły pierwsze. Te same chińskie produkty sprzedają nam pod logiem polskich firm za znacznie wyższe pieniądze. Żyjemy w czasach gdzie to nie Chińczycy coś kopiują, tylko Europejczycy kupują produkty od Chin, zmieniają nazwę i chcą żebyśmy płacili za to chore pieniądze. No a Unia bohatersko nałożyła podatki od tanich zakupów z Chin xD Płać więcej za to samo naiwny Europejczyku!

16.07.2026 17:35
5
3
odpowiedz
silesius
27
Centurion

Tobie za spiracenie filmu czy książki dowalą lata więzienia albo ogromną grzywnę, korpognojom z kolei włos z głowy nie spadnie za piractwo petabajtów danych. :)

16.07.2026 22:35
WolfDale
😁
6
odpowiedz
WolfDale
109
~sv_cheats 1

Ale jak ktoś im kradnie YT to krzyczą aż ściany pękają.

Forum Forum Technologiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl