Niech lepiej się skupia na premierze a nie przedłużają żeby jak najwięcej hajsu wyciągnąć za wczesny dostęp do wybrakowamego produktu, żenada
Ja tam już czekam raczej na pełną wersję, żeby wyszło z wczesnego dostępu, raczej nie będę grał do tego czasu, no chyba że się będzie to ciągnęło, nie wiadomo ile.
Ja jeszcze dalej gram w Mirage wiec dla mnie spoko, nowe patche co dwa miesiace rotujac PoE1 i 2 to dla mnie raczej za malo czasu grajac bardziej casualowo. Mam nadzieje ze przemysla jeszcze system w jakim beda wydawac nowy content do obu gier.
Dla mnie dalej jedynka jest lepsza, mam nadzieje ze endgame patch zmieni moje zdanie. Na pewno szykuje sie cos duzego, chyba jakis nowy cinematic sie szykuje, nigdy nie mielismy teaserow w takiej jakosci.
Niech się walą na single ta gra jest niegrywalna oby spkajtowali
Ale to mowa o PoE2, nie? Fakt, ja w sumie tylko raz gralem to bez Trade nie szlo w pewnym momencie nic. Lootu z dropu dobrego jak na lekarstwo, waluty zeby go jakkolwiek lepszyc jeszcze mniej...
Obecnie PoE2 to taki arcade do strzelania. Nie ma daggerow. Nie ma mieczy. Mele nie istnieje. Osobiście czekam na sztylet na krycie i coś w rodzaju assasina. Ewentualnie jakis archetypowy palladyn. W starych, tych starych diablo podobało mi się to że atak był niemalże fizyczny. W PoE wybuchają całe ekrany. Pomimo że skonczylem endgame w PoE 1 i PoE2 cały... nie daje to takiej satysfakcji jaką miałem będąc dzieckiem w D1 czy D2. Wolałbym również żeby przechodzenie gry było wlasnie arkadowe. Bez map. Żebym po prostu przechodził z lokacji do lokacji a na końcu bil bossa. Chciałbym aby cała gra była jedna wielką kampanią.